Feriebolig i Castelnuovo Magra i Cinque Terre

Terrazza Bellavista

 
Terrazza Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Magra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skal man vælge Liguriens palmer, fiskerlejer og maleriske klippekyster eller Toscanas bølgende bakkelandskab, cypresser og karakterfulde kunstbyer? Hvorfor vælge, når man kan få det hele på tæt hold i Castelnuovo Magra? Terrazza Bellavista ligger i den ene ende af Castelnuovo Magras stemningsfulde middelalderby med frit udsyn over Middelhavet, over Liguriens dramatiske klippepartier, Toscanas lange badestrande eller den nærliggende Fiumaretta, og øgruppe, storbyen La Spezia, floden Magra og Apuane-bjergene med hele 1.947 meter som det højeste punkt.

Terrazza Bellavistas balkoner og terrasser er en sand åbenbaring: man fornemmer, hvordan verden ligger for ens fødder, når man står og skuer over havet og landskabet. Lejligheden har en balkon, to terrasser og en kæmpe tagterrasse med opmuret grill og vask og vandhane. Terrassen til stuen og balkonen til soveværelset har markise, så man kan nyde at opholde sig udendørs selv på de varmeste sommerdage.

Læs mere om Terrazza Bellavista

Treværelseslejlighed med terrasse og havudsigt med 4+2 sovepladser:
- Lejligheden er godt indrettet og har tidligere været ejet af en velhavende amerikaner, som satte en ære i at vedligeholde og modernisere den. Her er en stor stue med opholds- og spiseafdeling (med tv med italienske kanaler) og adgang til en hyggelig panoramisk terrasse med liggestole og blomster. Der er også adgang til en mindre terrasse bagtil med en fin udsigt til kirken. Fra stuen går en trappe op til den store tagterrasse med havudsigt, som i sig selv er hele turen til Italien værd. Går man et niveau op fra stuen, kommer man til køkkenet, som er fuldt udstyret med bord og stole, rummelig ovn, fire gasblus og opvaskemaskine.

Fra både køkken og stue leder en fordelingsgang hen til de to soveværelser, hvoraf det ene har egen balkon med havudsigt. Soveværelserne har hver deres badeværelse - det ene med bruser og det andet med badekar og vaskemaskine og tørretumbler (værelset med balkon har direkte adgang til sit eget badeværelse). Ud over de fire sovepladser er der mulighed for en ekstra opredning i soveværelset med balkon og en opredning i stuen, således at der i alt er plads til 6 personer.

Bemærk at der i denne lejlighed er fri ankomstdag og indtil videre er al parkering i Castelnuovo Magra gratis.

Skjul teksten
 
 
search map