Feriebolig i Castelnuovo Magra i Cinque Terre

Casa Sarticola

 
Casa Sarticola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sarticola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Magra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Sarticola er et landhus, hvis ældste dele går tilbage til 1600-tallet. Det ligger i det skønne skønne område Lunigiana på det, man kalder collina del sole, altså solbakken, kun 8 km fra havet. Fra dette udsigtstedsted nydes udsigt over kysten.

Der er ca. 3 km til byen, hvor du finder indkøbsmulighederne. Nærmeste spisested ligger ca. 2 km tæt på. Herfra har du flere udflugtsmål inden for en kort rækkehvide: Der er ca. 10 km til Carrara, 35 km til Portovenere og til Le Cinque Terre naturrservatet. Men du kan let komme også til Pisa (65 km), Lucca (60 km), Viareggio (40 km).

Ejendommen består af ca. 10 hektarer jord, som primært er beplantet med olivenplantræer og skov. Rundt om huset er der en stor have, hvor det opstammet bassin på 8 x 4 meter befinder sig på den panoramiske terrasse. Der er liggestole og parasoller, bordtennis og en lille legeplads til rådighed for gæsterne.

Læs mere om Casa Sarticola

Huset indeholder 6 rustik møbleret, komfortable lejligheder. Alle lejligheder råder over aircondition, satellitfjernsyn samt eget udendørsområde med grill og havemøbler.

Skjul teksten
 
 
search map