Feriebolig i Castellaro i Ligurien

Castellaro Golf Resort

 
Castellaro Golf Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Castellaro Golf Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellaro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Resortet er bygget i klassisk ligurisk stil og har al den komfort, du har brug for under en god ferie. Her er et dejligt spa, en udendørs pool, en restaurant med panoramaudsigt, en golfbane og store grønne områder, hvor du kan boltre dig. Turen til den lille landsby Castellaro tager ca. 20 minutter til fods (1,2 km), og selvom landsbyen er lille, så huser den et postkontor, apotek, købmand og et par kaffebarer. Både Castellaro Golf Resort og landsbyen har en naturskøn beliggenhed omgivet af grønne bakker.

La dolce vita

Castellaro Golf Resort er et dejligt feriested til dig, der ønsker at bo komfortabelt i rolige omgivelser og have et godt udgangspunkt for at tage på udflugter i området. Den tilstødende golfbane er meget populær på trods af deres kun 9 huller, og det samme gælder det skønne spa-område med motionscenter, sauna og tyrkisk bad. Hvis du ønsker at forkæle dig selv med lidt ekstra, er der også mulighed for at få behandlinger og massage af forskellig art. Du finder også en udendørs pool med liggestole og parasoller, så du fuldt ud kan nyde og slappe af på de varme sommerdage. I poolbaren (1/6-30/9) kan du i løbet af dagen købe forfriskninger.

Når du synes, det er tid til sand mellem tæerne og duften af hav, så venter Arma di Taggias sandstrande blot ca. 6 km væk. Nede ved stranden langs med Lungomare di Ponente og Via Lungomare er der en masse restauranter at vælge imellem, hvilket kan være praktisk, når frokostid nærmer sig. Vil du hellere spise "hjemme", så er der også rig mulighed for det, da Castellaro Golf Resort har to restauranter at vælge imellem. Den ene, Andrea Doria, serverer lokale specialiteter med et moderne twist, og er stedet for dem, der sætter pris på friskfanget fisk fra lokalområdet. Den anden, La Buca di Bacco Wine Bar, serverer lidt "hurtigere" retter, som du kan nyde på terrassen med udsigt over golfbanen. I sommermånederne kan du også nyde lette frokostretter omkring poolen.

Læs mere om Castellaro Golf Resort

Til dig som vil på aktiv ferie

Der findes mange måder at aktivere sig selv på, og en af dem er at spille golf. På Castellaro Golf Resort findes som allerede nævnt en 9-hullers golfbane. Som gæst på stedet får du en fordelagtig pris. Er du interesseret, så henvend dig venligst i receptionen, som vil hjælpe dig. Hvis du synes, at denne golfbane er for kort, og du ønsker flere udfordringer, så kan du tage til Sanremo Golf degli Ulivi, der med sine 18 huller ligger ca. 7 km væk, eller ca. 44 km til Garlenda Golf, som også har 18 huller.

Hvis du vælger at blive på stedet, så kan du udfordre dine rejsefæller i et slag tennis eller samle et hold og spille fodbold. Foretrækker du derimod at cykle eller vandre, så har du gode muligheder her, fordi du er omgivet af et smukt, grønt landskab med niveauforskelle. Børnene kan lege på de store grønne arealer og på legepladsen, hvor der er gynger og rutsjebane.

Tag på spændende udflugter og se mere af Ligurien

Når du bor på Castellaro Golf Resort, får du glæde af den gode beliggenhed og du bør ikke gå glip af chancen for at se mere af den smukke region Ligurien. Motorvejen ligger kun ca. 6,5 km væk, hvilket betyder, at du nemt og hurtigt kan komme til alle de smukke byer og lokaliteter langs med kysten. Til den populære by Sanremo har du ca. 17 km, og her kan du slentre rundt i byens hyggelige gader og slå dig ned på en hyggelig cafè til en kop italiensk kaffe. Sanremo har også en dejlig strand, et kasino, Nobels villa og et rigt handelsliv. For endnu mere shopping og urban puls kan du køre i østlig retning i ca. 40 minutter (ca. 21 km) til Imperia, som er opdelt i de to bydele Oneglia og Porto Maurizio. Alassio, som ligger ca. en times kørsel væk, er berømt for sin smukke strand og helt særlige sommerliv med den fantastiske handelsgade Il Budello. Alassio er også stedet for dig, der ønsker at sidde og betragte godtfolket og skimte ud over havet.

En shuttle til og fra Aregai Marina (strand og havn) er tilgængelig til en pris og til faste tider i perioden 19/6-15/9.

For at udvide din horisont endnu mere kan du tage over grænsen til Frankrig, hvor du kan besøge Den franske riviera med blandt andet Menton, Roquebrun og Monaco. Alternativt kan du køre i nordlig retning og besøge naboregionen Piemonte, hvor du kan forkæle dig selv med store vine og lækker mad, mens du nyder den betagende udsigt, hvor vinstokke præger det kuperede landskab.

Du har egen balkon, overdækket terrasse eller have

Der er i alt 120 lejligheder og 64 værelser på feriestedet fordelt på forskellige bygninger omkring hovedbygningen og i udkanten af golfbanen. Lejlighederne er alle udstyret med satellit-tv, værdiboks og aircondition. I køkkenhjørnet finder du køleskab, mikroovn og 2 kogeplader. Eftersom dit udeområde (balkon, overdækket terrasse eller have) er møbleret, så kan du nyde din morgenkaffe udendørs. Parkering og garage fordeles efter først til mølle-princippet. I fællesområderne er der gratis wi-fi.

Obs. Der er ca. 6,5 km til nærmeste motorvejsafkørsel, men det skal bemærkes at selve motorvejen løber ca. 800 meter fra boligerne ved golfbanen. Støjgenerne er begrænsede og afhængige af vindforholdene.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Castellaro Golf Resort

Læs personlige anmeldelser af Castellaro Golf Resort som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castellaro Golf Resort. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Castellaro Golf Resort

Dejlig ferie

Vi er helt igennem tilfredse med opholdet og har ikke noget at klage over

Læs mere

High-voltage wires, highway, one pool was nice

If you live in the lower Apartments it is impossible to sit outside at the terrasse as the noice from the High-voltage wires was too laud. Unfortunately. The pool close to the reception was good. Toilets arround and bar was nearby. The Pool we were suppose to use in the apartments area was full og mosquitos and no toilets og bar near by. Middel service from the personal. we asked to som extras from the reception but did never get it. The wi-Fi in the apartments was non existing.

Læs mere

Charlotte og familien fra Holbæk boede på Castellaro Golf Resort i Castellaro fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Vi har haft en skøn tur til Italien.

- Har I været glade for byen og området? ja-det er et fantastisk flot område og vi spiste et par gode steder nede i den lokale by Taggia og i den lille landsby Castellaro spiste vi også en enkel gang hvilket madmæssigt var utrolig godt!!
- Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? ja, det var et rigtigt dejligt sted, hvor der var mulighed for mange aktiviteter. Vi selv brugte dog kun swimmingpoolen og tennisbanerne. Men det var dejligt at mulighederne var der.
- Har I tips til de næstkommende? Ikke andet end at de bør spise i landsbyen Castellaro og gå en tur i den skønne landsby!!
- Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Kun at vi har haft en utrolig dejlig ferie.

Læs mere

Tina Holm og familie fra Hvidovre boede på Castellaro Golf Resort i Castellaro fra d. 16. til d. 27. juli 2009.

Vi har haft et godt ophold på Castellaro golf resort. Et dejligt sted, der lå fredeligt og en dejlig lejlighed. Flinke og venlige ansatte på hotellet. Swinning poolen var fin men der var alt for lidt plads i vores anden uge omkring swimming poolen. Liggestolene lå helt op ad hinanden og der hvor nogen havde deres hoved startede naboens fødder. Det var ikke supert.
Fin restaurant med dejlige pizzaer. Dejlig strand neden for bjerget. Området er suverænt og meget malerisk. Selve vejen til resorten var fyldt med huller - kunne godt trænge til en asfaltering - men det er den lille afdeling af minusser.

Læs mere

Ulla og rejsepartner fra Sakskøbing boede på Castellaro Golf Resort i Castellaro fra d. 23. til d. 26. juli 2008.

Castellaro - også en god oplevelse. Her var der måske "bare" lidt skuffede forventninger i forhold til jeres beskrivelse. Det kunne dog ikke ødelægge vores samlede oplevelse af en super lejlighed, en udfordrende golfbane og nogle spændende omgivelser. De skuffede oplevelser drejede sig om - ikke 18 hullers golfbane, men 9 huller, der kunne spilles 2 gange. Det med at motorvejen ikke kunne ses fra lejlighederne passer ikke. Vi havde fra vores vinduer/terrasse direkte udsigt til motorvejen, men følte os ikke generet at hverken støj eller udsigt. Det var "bare" ikke det der stod i jeres omtale af stedet. Har tidligere sendt foto. Vi fik en fejlagtig forklaring på hvordan vi skulle køre fra receptionen til P-plads/garage, men det er ikke jeres fejl.

Læs mere

Danny og Tina fra Skibby boede på Castellaro Golf Resort i Castellaro fra d. 14. til d. 24. juli 2008.

Vi havde en superdejlig ferie i Castellaro, faktisk så god at vi endte med at forlænge vores ophold, fordi vi slet ikke ville hjem igen :-)

Dejligt sted, dejlig by, specielt var vi glade for at alt var nyt og pænt.

Meget flot område. Vi kunne sagtens finde på at tage tilbage næste sommer.

Læs mere
 
search map