Hotel i Casarza Ligure i Ligurien

B&B Chincamea

Sciambras balkon Rouses terrasse Caligos terrasse Biba Rouse Sciambra Junior Suite Dudol Junior Suite Dudol
 
B&B Chincamea er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Chincamea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casarza Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stedets swimmingpool, solterrasser og morgenmadsplatte ville de fleste køre langt efter. Men du behøver faktisk ikke køre så langt, for B&B Chincamea ligger blot ca. 6 km fra kystens strande og hyggelige byer.

Lokalområdets herligheder

Chincamea ligger i bakkedragene bag Sestri Levante (ca. 6 km) og spejder ud over Middelhavet og det liguriske landskab. Det sidste stykke vej herop er da også stejlt og lidt smalt. Det lille lokalsamfund Casarza Ligure ligger blot ca. 2 km herfra. Der er blot 5 km til motorvejsafkørslen, hvilket betyder, at man nemt og bekvemt kommer til fx Genova eller Toscana - men det betyder også, at den kan skimtes i horisonten og anes lydmæssigt afhængig af vindretningen.

Læs mere om B&B Chincamea

De udendørs herligheder

Stedet ligger på et skrånende terræn, hvilket betyder både åndeløse panoramaudsigter men også, at det ikke er udpræget børnevenligt. Faktisk egner stedet sig bedst til par. Af udefaciliteter finder man swimmingpoolen (ikke opvarmet) med både jacuzzihjørne, bruser og en sauna, samt panoramisk solterrasse med liggestole og parasoller. Oppe foran køkkenet er der også en panoramisk terrasse, hvor morgenmaden serveres. Der er naturligvis også gratis parkering til alle på stedet.

De indendørs herligheder

Stikker man hovedet indenfor, møder øjnene et hyggeligt køkken, hvor morgenmaden tilberedes. Den serveres naturligvis udenfor på en af terrasserne, når vejret tillader det - og det gør det tit. Der serveres en brunch-lignende morgenmad med eksempelvis croissant, lokal focaccia, hjemmelavede specialiteter og hvad man ellers kan forvente. Alle har adgang til køkkenet, hvor man kan lave sig the/kaffe (mod en velgørende skilling til kræftforskning) og købe drikkevarer, men ikke lave mad. Man kan lægge ting på køl til eget brug og benytte mikrobølgeovn. Ved siden af køkkenet er der en stemningsfuld fælles opholdsstue med bibliotek og lcd-tv til regnvejrsaftener eller en hyggestund. Her er der forresten gratis wifi som det eneste sted på ejendommen - netforbindelsen rækker nemlig ikke særligt godt til værelserne. I stuen er der også masser af materiale om udflugtsmuligheder til gæsterne.

Læs om værelserne på B&B Chincamea

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Chincamea

Læs personlige anmeldelser af B&B Chincamea som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Chincamea. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra B&B Chincamea

Hyggeligt og charmerende sted.

Vi synes at opholdet på B&B Chincamea levede meget op til vores forventninger. Hotellet er god standart med fantastisk beliggenhed i flotte omgivelser omkring Sestri Lavante.
Hotellet er familie drevet og værtskabet er både serviceminded og meget gæstfrie. Hotellet servere en fantastisk frokost på terrassen. Vi oplevede atmosfæren som behagelig og afslappende. Værterne gav os nogle nyttige informationer og tips til restauranter og seværdigheder i regionen. Vi kommer absolut igen!

Læs mere

Mind-blowing sted!

Her bor du i højderne med en fantastisk udsigt over Middelhavet og byen. Beliggenheden er fejlfri, hotellet er meget rent med meget rummelige og velindrettede fællesområder. Charmerende velkomst og en meget tilstedeværende og disponibel vært. Værelset er dog lidt lille, der er ikke ryddet ordentligt op, og badeværelset er for småt og overfyldt, med en bruser, der er middelmådig i kvalitet. Helt fantastisk terrasse, til gengæld.

Læs mere

Fortryllende sted

Vi tilbragte en super uge på denne B&B. Ideel beliggenhed i forhold til at besøge Cinque Terre. Alt er perfekt, velkomsten (en charmerende familie), dekorationerne på værelserne, morgenmaden, roen, beliggenheden. Alt er gjort med henblik på at sikre gæsterne en fantastisk ferie. Vi anbefaler det ubetinget..... Mvh. Caroline og Jean-Bernard.

Læs mere

gæstfrihed i top

Familien på Chincamea er utroligt gæstfrie og serverer på deres smukke B&B den mest overdådige, varierede og velsmagende morgenmad - hjemmelavet og varierende fra dag til dag. Udsigten fra terrassen og balkon er meget smuk, og familien hjælper med algeopblomstringer, man søger. Eneste minus: Stedets placering 2 km op ad stejle, liguriske bjergveje forudsætter bil og gør vejen til stranden og en p-plads v. stranden til bilen lidt besværlig.

Læs mere

formidabel udsigt og søde men'sker

Chincamea er forholdsvis nybygget luksus på bjergskråning med formidabel udsigt over bjerge, by og hav. Familiedrevet med søn Jody i spidsen. Hjemmebag til morgenmad og gode tips til ture rundt i oplandet. Alt fungerede perfekt, og vi kommer gerne igen. Tip: book værelse med udsigt - og ha' tungen lige i munden under op- og nedkørsel.....

Læs mere

Fantastisk ophold

Vi kan varmt anbefale Chincamea. Vi har sjældent oplevet så gæstfrie og hjælpsomme værter. Værelserne og terrasserne er hyggelige med fantastisk udsigt.

Læs mere
 
search map