Hotel i Casarza Ligure i Ligurien

B&B Chincamea

Sciambras balkon Rouses terrasse Caligos terrasse Biba Rouse Sciambra Junior Suite Dudol Junior Suite Dudol
 
B&B Chincamea er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Chincamea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casarza Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stedets swimmingpool, solterrasser og morgenmadsplatte ville de fleste køre langt efter. Men du behøver faktisk ikke køre så langt, for B&B Chincamea ligger blot ca. 6 km fra kystens strande og hyggelige byer.

Lokalområdets herligheder

Chincamea ligger i bakkedragene bag Sestri Levante (ca. 6 km) og spejder ud over Middelhavet og det liguriske landskab. Det sidste stykke vej herop er da også stejlt og lidt smalt. Det lille lokalsamfund Casarza Ligure ligger blot ca. 2 km herfra. Der er blot 5 km til motorvejsafkørslen, hvilket betyder, at man nemt og bekvemt kommer til fx Genova eller Toscana - men det betyder også, at den kan skimtes i horisonten og anes lydmæssigt afhængig af vindretningen.

Læs mere om B&B Chincamea

De udendørs herligheder

Stedet ligger på et skrånende terræn, hvilket betyder både åndeløse panoramaudsigter men også, at det ikke er udpræget børnevenligt. Faktisk egner stedet sig bedst til par. Af udefaciliteter finder man swimmingpoolen (ikke opvarmet) med både jacuzzihjørne, bruser og en sauna, samt panoramisk solterrasse med liggestole og parasoller. Oppe foran køkkenet er der også en panoramisk terrasse, hvor morgenmaden serveres. Der er naturligvis også gratis parkering til alle på stedet.

De indendørs herligheder

Stikker man hovedet indenfor, møder øjnene et hyggeligt køkken, hvor morgenmaden tilberedes. Den serveres naturligvis udenfor på en af terrasserne, når vejret tillader det - og det gør det tit. Der serveres en brunch-lignende morgenmad med eksempelvis croissant, lokal focaccia, hjemmelavede specialiteter og hvad man ellers kan forvente. Alle har adgang til køkkenet, hvor man kan lave sig the/kaffe (mod en velgørende skilling til kræftforskning) og købe drikkevarer, men ikke lave mad. Man kan lægge ting på køl til eget brug og benytte mikrobølgeovn. Ved siden af køkkenet er der en stemningsfuld fælles opholdsstue med bibliotek og lcd-tv til regnvejrsaftener eller en hyggestund. Her er der forresten gratis wifi som det eneste sted på ejendommen - netforbindelsen rækker nemlig ikke særligt godt til værelserne. I stuen er der også masser af materiale om udflugtsmuligheder til gæsterne.

Læs om værelserne på B&B Chincamea

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel La Giada del Mesco

Punta Mesco, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map