Ferieboliger og hoteller i Casarza Ligure

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casarza Ligure ligger nærmest som en forlængelse af Sestri Levante og Riva Trigoso, som landsbyen praktisk talt efterhånden er vokset sammen med. Der er godt 4 km ind til centrum af Sestri Levante og blot 3 km til Riva Trigoso. Denne relativt ukendte landsby har den fordel, at den ligger tæt på både kysten og motorvejstilkørslen, som forbinder hele Den Italienske Riviera.

Kort over Casarza Ligure

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

I søgemaskinen her hos In-Italia finder du mere end 1.500 ferieboliger i Italien, heriblandt en bred vifte af nøje udvalgte hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. 

Skal du på ferie med flere generationer af familien eller en større flok venner? Det kan det være en oplagt mulighed for at leje en hel villa i Ligurien. Ikke blot er prisen per person ofte næsten den samme på et hotel, men derudover kan I glæde jer til en ferie med masser af privatliv, hvor I for eksempel ikke skal dele pool, have osv. med andre gæster.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering i og omkring Casarza Ligure, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os.

Transport

Der er blot 60 km fra Genova Lufthavn til Casarza Ligure, og mange vælger da også at flyve hertil fremfor at køre de ca. 1600 km fra Danmark. Lufthavnen betjenes i skrivende stund blandt andet af lavprisflyselskaber som Ryanair og Vueling. Der er derfor ofte mulighed for at finde en billig flyrejse hertil - eventuelt med en enkelt mellemlanding.

Udvalget af flyselskaberne og ruter ændre sig løbende. Derfor anbefaler vi, at du søge efter aktuel information om fly til Italien i søgemaskinen her på In-italia. Du kan da også nemt sammenligne priser på rejser fra alle flyselskaberne, der flyver til Italien.

Der er forskellige busforbindelser fra Casarza Ligure - blandt andet til nærmeste togstation i Sestri Levante. Derudover gør især den nærliggende motorvej det  nemt at komme til og fra byen i bil. Vil du nemt kunne komme omkring til området seværdigheder i løbet af ferien uden at skulle være afhængig af køreplaner, kan det anbefales at leje en bil. Så har du også mere frihed til at lave spontane afstikkere fra alfarvej og finde de skjulte perler, som regionen er rig på.  

Restauranter og shopping

Du finder en lille håndfuld spisesteder i byen, men for indkøb og andre fornødenheder anbefales Sestri Levante. Her er der desuden et betydeligt større udvalg af restauranter. 

Ligurien har en rig kulinarisk tradition. Regionen er blandt andet kendt for sin pesto, som bruges til at give smag til de mange lækre pastaretter. Udover gode lokale vine finder du ofte også alt godt fra havet på menukortet takket være nærheden til Den Italienske Riviera.

Læs mere om Casarza Ligure

Udflugter

Selv hvis du ikke har brug for at handle ind, kan det anbefales at tage en tur til Sestri Levante. Her er flere interessante seværdigheder som for eksempel Gualino-slottet, Rizzi-galleriet og talrige gamle kirker. Ny også stemningen på det lille torv foran rådhuset, hvor der ofte kulturelle arrangementer og på promenaden ved stranden. 

Et andet interessant udflugtsmål inden for kort afstand er den charmerende kystby, Chiavari. Udover det historiske centrums smukke middelalderkirker og gamle monumenter kan du her også besøge flere farverige markeder, som for eksempel antikvitetsmarkedet Mercatino dell’antiquariato, der finder sted i gågaden den anden weekend i hver måned.

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Skjul teksten
 
 
search map