Feriebolig i Carasco i Ligurien

Villa Paggi Country House

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette lille Bed & Breakfast har som sagt en fantastisk beliggenhed, ca. 180 meter over havet. Alligevel tager det ikke mere end et kvarter i bil at køre ned til stranden (ca. 7 km). Villa Paggi Country House tilbyder en hyggelig atmosfære og et venligt værtspar, som ser til, at du har det godt. Herfra har du desuden et perfekt udgangspunkt til at besøge flere af regionens små perler som fx Chiavari, Lavagna, Sestri Levante og Rapallo. Desuden har du det fantastiske Portofino og den elskede nationalpark Cinque Terre. Området er desuden perfekt til dig, der vil vandre. Ca. 2 km væk er der en tennisbane, og en golfbane finder du i Rapallo ca. 15 km væk.

Hjemmelavede godter

I det autentiske morgenmadslokale eller ude på den overdækkede terrasse med den vidunderlige udsigt bydes der hver morgen på en solid morgenmadsbuffet med lokale og økologiske produkter som fx ost og salumi, hjemmelavede lækkerier, marmelader, yoghurt, gryn, frisk frugt og god kaffe. Morgenmaden serveres mellem kl. 08:30 - 10:30. Hvis du bor i lejlighed kan du tilkøbe morgenmad på stedet. Ønsker du en glutenfri kost kan dette arrangeres på forespørgsel og i god tid. Den nærmeste restaurant ligger et par kilometer væk.

Læs mere om Villa Paggi Country House

Her er et lille wellnessområde

Efter en begivenhedsrig dag kan det være skønt at komme helt ned i gear, hvilket er let på Villa Paggi Country House. Omkring dig finder du nemlig smuk natur og fuglesang. Men vil du have lidt ekstra, kan du enten afprøve nogle af de maskiner, som du finder i det lille motionsrum eller slappe af i det tyrkiske bad eller jacuzzien. Det hele kan afrundes med lidt urtete. Her er ingen pool men en solterrasse med solstole, hvor du kan slå dig ned og slappe af. Adgang til wellness-afdelingen betales lokalt.

Faciliteter og bolig

Der er privat parkering uden ekstra afgift. Her er desuden gratis Wi-Fi i alle værelser og fællesområder. Du kan vælge mellem værelser og lejlighed, hvor du har mulighed for selv at lave mad. De har alle sammen TV, minibar, te- og kaffefaciliteter, Wi-Fi og hårtørrer. Lejlighederne udlejes på ugebasis. OBS. Bemærk venligst at vejen op til hotellet er stejl. Et godt råd til dig, som vil besøge Cinque Terre, er at parkere bilen i Lavagna eller Chiavari og derefter fortsætte med tog.

Lejlighederne på Villa Paggi Country House

Dobbeltværelse (comfort)

Dobbeltværelse på ca. 16 m². Nogle har havudsigt mens andre ligger vendt mod haven og har en lille udeplads. Værelset har LCD TV, sikkerhedsboks, minibar og keddel. Sengen kan være en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Dobbeltværelse (superior)

Dobbeltrum på ca. 25 m² for 2 voksne og 2 børn eller for 3 voksne. Der er to af disse værelser. Det ene værelse "Sestri Levante" ligger sydvendt (mod havet) og det andet værelse "Portofino" ligger nordvendt (mod haven) og har et lille udeområde. Værelset har LCD TV, sikkerhedsboks, minibar og keddel. Sengen kan være en dobbeltseng og to enkeltsenge eller evt. en køjeseng.

Familieværelse

er på ca. 25 m², for 2 voksne og 2 børn. Udsigt mod haven.

Lejlighed m. 2 soveværelser og terrasse

Lejligheden "5 Terre" er på ca. 56 m² og til 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne, med møbleret terrasse og udsigt til haven. Her er en fællesstue med køkkenhjørne (mikrobøljeovn, køkkengrej, køleskab, vaskemaskine, komfur/kogeplade, kaffemaskine, keddel), 2 soveværelser med hver to sovepladser (hvoraf et er til børn da det er en udtræksseng) og badeværelse med bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Paggi Country House

Læs personlige anmeldelser af Villa Paggi Country House som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Paggi Country House. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Paggi Country House

Læs mere
 
search map