Hotel i Campiglia i Cinque Terre

Piccolo Blu

 
Piccolo Blu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Piccolo Blu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ligurien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Piccolo Blu burde faktisk hedde Grande Blu, fordi det vender ud mod det store, åbne hav. Piccolo refererer nu nok mest til stedets intimitet og få værelser (fire). Her henrykker havet og de fire private solterrasser, som hører til hvert værelse.

Til Piccolo Blu hører også et særligt spisested Piccolo Blu Food, som ligger oppe bag byens kirke (ca. 200 m fra værelserne). Her finder man et indbydende picnic-område til gratis afbenyttelse og en slags traktørsted med mange forskellige lette anretninger, focaccia og andet hjemmebag (lukket mandag). Til morgenmad er der et lille rum med forsyninger, så man kan spise morgenmad på værelset. Forsyningerne indeholder bl.a. kaffe, the, mælk, marmelade, smør, småkager, toastbrød, tvebakker og morgenmadsprodukter.

Læs mere om Piccolo Blu

Parkering i Campiglia er gratis og foregår på begge sider langs vejen, inden man ankommer til bykernen, som er bilfri. Man kan dog nærme sig stedet (100 m) for at læsse bagage af og gå den sidste bid vej hen til Piccolo Blu. Det er ikke muligt at bestille parkering på stedet. Disse ikke-ryger-værelser er malet i glade sommerfarver og har ikke aircondition (efter sigende skulle de 400 m's højde ikke gøre det nødvendigt).

Dobbeltværelse Cassiopea med privat terrasse
- Ligger i stueplan med havudsigt. Værelset har minibar, mikrobølgeovn, elkedel, sat-tv (LCD), badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser samt er opdelt i to afdelinger med dobbeltseng og dobbeltsovesofa (mod tillæg) til i alt fire personer. Alle værelserne har også deres private (lidt afskærmet) solterrasse med solvogne i træ i haven (ca. 15 m fra værelset).
Dobbeltværelse Perseo med privat terrasse
- Ligger i stueplan med terrasse med havudsigt (samt terrasse i haven). Værelset har minibar, mikrobølgeovn, elkedel, sat-tv (LCD), badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser samt ét stort rum med dobbeltseng og sovesofa (mod tillæg) til i alt tre personer. Alle værelserne har også deres private (lidt afskærmet) solterrasse med solvogne i træ i haven (ca. 15 m fra værelset).
Dobbeltværelse Pegaso med privat terrasse
- Ligger på 1. sal (ingen elevator) med terrasse med havudsigt (samt terrasse i haven). Værelset har minibar, mikrobølgeovn, elkedel, sat-tv (LCD), badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser samt dobbeltseng (ekstra opredning ikke mulig). Alle værelserne har også deres private (lidt afskærmet) solterrasse med solvogne i træ i haven (ca. 15 m fra værelset).
Dobbeltværelse Andromeda med privat terrasse
- Ligger på 1. sal (ingen elevator) med balkon og havudsigt (samt terrasse i haven). Værelset har minibar, mikrobølgeovn, elkedel, sat-tv (LCD), badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser samt dobbeltseng og sovesofa (mod tillæg) til i alt tre personer. Alle værelserne har også deres private (lidt afskærmet) solterrasse med solvogne i træ i haven (ca. 15 m fra værelset).

Skjul teksten
 
 
search map