Anmeldelser af Villa Rosmarino

 
Villa Rosmarino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Rosmarino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camogli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Rosmarino

Læs personlige anmeldelser af Villa Rosmarino som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Rosmarino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og rejsefælle fra København S boede på Villa Rosmarino i Camogli fra d. 14. til d. 18. august 2009.

Både byen og området er en rigtig dejlig oplevelse. Et meget fint rejsemål, der byder på mange forskellige aktiviteter, hvis man ønsker det. Desuden er det nemt at finde gode restauranter og gode vine.

Opholdsstedet levede op til vores forventninger og lidt til. Det er et meget smukt hus og have, der ligger dejligt højt og luftigt over byen. Værelserne er gode og rummelige. Værtsparret er meget hjælpsomme og det føles ikke som et egentligt hotel men mere, som om man er gæst i et privat hjem - uden at det bliver påtrængende. Vi har én enkelt lille anke. Værterne tilbyder dig en sejltur i deres båd. Andet får man ikke at vide. Vi var for pæne til at spørge om det kostede noget, fordi hele atmosfæren på stedet var så privat og det virkede også som om, at det var noget som de ville gøre særligt for os. Da vi skulle afregne drinks m.v. med dem, kostede sejlturen 100EUR for 2 pers. og det var ikke muligt at betale turen med kreditkort.
Det vil være godt, hvis værtsparret oplyser med det samme, at det koster noget og om prisen.

Et tips er at spørge værtsparret om tips med gode restauranter. Vi fik nogle vældig gode tips. Et andet tips er, at det faktisk er muligt og ganske nemt, at køre i egen bil til nogle af de større nabobyer. Der ér parkeringspladser, hvis man vil betale prisen for at holde i et parkeringshus. Jeg nævner det, fordi man gennem bøger m.v. får det indtryk, at det er helt umuligt at parkere og bevæge sig rundt i bil i området.

Vi er glade kunder - det hele har været meget fint arrangeret inklusive en god kørevejledning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carsten og Annette fra Valby boede på Villa Rosmarino i Camogli fra d. 6. til d. 12. august 2009.

6 dage i paradis!

Min kæreste og jeg rejste til Villa Rosmarino med høje forventninger til både husets luksuriøse indretning og dets faciliteter. Lad mig sige det med det samme, vi blev IKKE skuffet! Vi blev budt hjertelig velkommen af værtsparret, som fik os til at føle os hjemme efter en rundvisning i huset og den smukke have.

Poolen i haven var et kapitel for sig. Flot og klart vand fri for blade og insekter takket være daglig rengøring af husets tilknyttede gartner. Her var der mulighed for at slappe af med et glas afkølet hvidvin og nyde stilheden.

Værtsparret hyggede om gæsterne, foreslog spændende udflugtsmål og lokale spisesteder og var generelt meget hjertelige og hjælpsomme. Vi følte os hurtigt som en del af familien!

Camogli er en hyggelig lille by med finurlige gader og stræder. Her er et bredt udvalg af spisesteder både for dem som kan lide fisk og dem som foretrækker pasta eller kødretter. Der er rig muligheder for gåture langs strandpromenaden eller sætte sig ved lystbådehavnen og nyde solnedgangen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map