Hotel i Camogli i Ligurien

Villa Rosmarino

 
Villa Rosmarino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Rosmarino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camogli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Rosmarino er en designerdrøm! Denne majestætiske, liguriske villa med en fortid som olivenpresse er blevet restaureret fra top til tå og siden fyldt med designermøbler, kunst og kærlighed. Her hersker den gode smag.

Hvor finder man et roligt sted af høj standard med swimmingpool i det karakteristiske Ligurien? Det gør man på Villa Rosmarino: her har det sympatiske værtspar Fulvio & Mario lagt vægt på at tilbagelænede livsnydere skal kunne finde fred og ro i herlige og stilfulde omgivelser - både ude og inde (og derfor har de valgt ikke at acceptere børn under 9 år).

Læs mere om Villa Rosmarino

Swimmingpoolen ligger som et lille spejlblankt hav midt i den skønne have med smagfulde træmøbler og liggestole. Fra haven er en fin udsigt over Camogli by og havet, og der går en gangsti ned til byen og stationen som det tager ca. 15 min. at tilbagelægge (bemærk at turen tilbage ad de mange trapper godt kan være anstrengende). Føler man trang til at røre sig lidt mere og lade sig fortrylle af de mange panoramiske udsigter i området, anbefaler vi at gå op til det lille lokalsamfund San Rocco, som ligger ca. 20 min.'s gang herfra - afhængig af tempo og gang. Ankommer man i bil kan vi oplyse, at der hører aflåst parkering til ejendommen.

Bevæger vi blikket indad, møder øjnene resultatet af en designer-lidenskab med inspiration i avantgardekunst fra primært Milano. Her er ingen reception, men et dejligt bibliotek med musik og lekture til rådighed.

Dobbeltværelse Standard/Superior:
Det lille antal værelser (seks) skaber intimitet, og man mærker straks at man ikke befinder sig på et hotel. Værelserne har alle deres individuelle særpræg og kunst på væggene. Der er ikke sparet på noget: parketgulve, terracotta-gulve, marmorvaske fra Carrara for blot at nævne nogle af de ekstravagante elementer man kan støde på i Villa Rosmarino.

Værelserne er alle dobbeltværelser til to personer (med mulighed for en ekstra opredning i et enkelt superior-værelse) med privat badeværelse med bruser og toilet. Alle værelserne har internetadgang (men ikke tv - dette er et bevidst valg) og vender ud mod grønne omgivelser med chance for havkig.

Skjul teksten
 
 
search map