Hotel i Camogli i Ligurien

Soffio di Mare

Gårdhaven til et af værelserne Det lille 'kaffeskur' med friske forsyninger Indgangen til Soffio di Mare
 
Soffio di Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Soffio di Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camogli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Soffio di Mare tilbyder noget så sjældent som værelser med privat have midt i Camogli. Og selv om man ikke kan se nogen af delene, så ligger havet og togstationen blot 50-100 m væk i hver sin retning.

I de fire private gårdhaver (en til hvert værelse) finder man middelhavsvækst som fx appelsintræer, oliven, rosmarin og cala-blomster, så både øjnene og næsen bliver tilgodeset på Soffio di Mare. I gårdhaven finder man også et skur, hvor man kan lave sig en kop kaffe eller the - og der er også mikrobølgeovn - alt til fri afbenyttelse. Dette er meget belejligt, da opholdet er uden morgenmad. Der ligger en kaffebar inden for ca. 150 m, hvor man kan indtage sin morgenmad.

Læs mere om Soffio di Mare

Det anbefales klart at ankomme i tog, da der er få meter til stationen, og desuden har Camogli få parkeringspladser. Ejeren råder dog over to parkeringspladser i nærheden oppe bagved (ca. 5 minutter til fods), som kan forudbestilles, så længe de ikke er optagede.

Værelse med privat have
- De fire værelser på Soffio di Mare ligger alle i stueplan. Alle værelser har køleskab, tv, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har ikke aircondition, og efter sigende skulle der ikke være behov for det med de tykke mure i den historiske ejendom. Til hvert værelse hører en afgrænset møbleret have. Tre af værelserne har plads til en ekstra opredning, mens der kan være fire personer i to af værelserne (vel at mærke til familier - ikke par, der rejser sammen).

Skjul teksten
 
 
search map