Hotel i Camogli i Ligurien

Hotel Portofino Kulm

 
Hotel Portofino Kulm er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Portofino Kulm er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camogli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vil man opleve den mest fashionable del af den italiensk Riviera, er man tæt på, hvis man vælger Hotel Portofino Kulm som opholdssted. Som navnet antyder ligger hotellet ikke langt fra et af det internationale jetsets absolutte yndlingsdestinationer i Italien, nemlig Portofino. Dog skal man bevæge sig et stykke op i bjergene over Camogli, før man kommer til selve hotellet, der ligger meget isoleret med den mest fantastiske udsigt over havet.

Nærmere bestemt befinder hotellet sig på Portofino-forbjerget i udkanten af den maleriske by Camogli. Hotellet ligger i et dejligt grønt område og har en enestående udsigt over ”Paradisbugten”. Fra hotellet arrangeres gratis bustransport til Hotel Cenobio dei Dogi’s private strand i Camogli (6,5 km væk), hvor gæsterne kan leje parasol og liggestole.

Læs mere om Hotel Portofino Kulm

Hotellet er meget flot og elegant indrettet med marmor gulve og guldspejle og blev renoveret i år 2000. Der findes reception, to barer med opholdsstuer, læsesal, restaurant, kongresfaciliteter, fitness-rum, elevator og privat parkeringsplads. Hotellets svømmebassin er om vinteren overdækket af glastag og opvarmet, mens glasvæggene om sommeren åbnes og svømmebassinet kommer til at ligge lige ud til græsplænen, hvor gæsterne kan slappe af i liggestole. Mod betaling (13 euro i timen) kan man benytte hotellets tennisbane. Stedet egner sig mest til par, der søger komfort i smukke rolige omgivelser.

De 77 værelser i 3 forskellige kategorier har alle eget badeværelse, telefon, minibar, satellit-tv, pengeskab, hårtørrer og aircondition.
Der serveres mindre morgenmadsbuffet, og på stedet kan man bestille halvpension og nyde sin middag på den velrenommerede restaurant Zefferino.

Skjul teksten
 
 
search map