Hotel i Camogli i Ligurien

Hotel Cenobio dei Dogi

 
Hotel Cenobio dei Dogi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cenobio dei Dogi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camogli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Cenobio dei Dogi ligger i en antik villa på en klippe for foden af Monte Portofino bjerget. Der er en flot udsigt over havet og kysten fra nogle af værelserne samt fra hotellets svømmebassin. Der er blot 2 minutters gang til selve havneområdet, restauranter samt få butikker. Selvom at hotellet ligger nær centrum er det meget isoleret og roligt.

På stedet findes svømmebassin med havvand som har åbent i perioden juni til september, privat strand (småsten) foran hotellet som har åbent i samme periode som svømmebassinet. Hotellet råder over have med parkeringsmuligheder, dog ikke overvåget. Her findes flot bar med udsigt til svømmebassinet samt restaurant. Der er 2 minutters gang til havnepromenaden med restauranter og lidt butikker. Til trods for hotellets nære beliggenhed til centrum er området roligt.

Læs mere om Hotel Cenobio dei Dogi

Hotellet er lidt større med i alt 105 værelser af forskellige kategorier. Alle værelser er meget elegant og smagfuldt indrettet. De råder over stort badeværelse, telefon, minibar, satellitfjernsyn, aircondition (fra juni til september) og værdiboks.

Værelserne på Hotel Cenobio dei Dogi

Standardværelse

Standardværelser er ca. 16 m² udover badeværelse på ca. 4 m². De kikker over haven og råder over telefon og wi-fi internetforbindelse, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn, aircondition og selvstændig varme samt hårtørrer. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Classic-værelse

Classic-værelser er ca. 19 m² udover badeværelse på ca. 4 m². De råder over telefon og wi-fi internetforbindelse, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn, aircondition og selvstændig varme samt hårtørrer. De kikker over haven og har mulighed for en ekstra opredning.

Standardværelse med havudsigt

Standardværelser med havudsigt er ca. 18 m² udover badeværelse på ca. 4/5 m². De kikker over havet og råder over telefon og wi-fi internetforbindelse, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn, aircondition og selvstændig varme samt hårtørrer. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Classic-værelse med havudsigt

Classic-værelser med havudsigt er ca. 28 m² udover badeværelse på ca. 5 m². De råder over telefon og wi-fi internetforbindelse, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn, aircondition og selvstændig varme samt hårtørrer. Der er mulighed for en ekstra opredning.

Suite-værelse med havudsigt

Suite-værelser med havudsigt er ca. 35 m² udover badeværelse på ca. 7 m². De består af lille stue samt soveværelse og bad. Der er mulighed for en ekstra opredning. Som alle andre værelser råder over telefon og wi-fi internetforbindelse, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn, aircondition og selvstændig varme samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map