Hotel i Camogli i Ligurien

Hotel Casmona

Hotel Casmona ligger til højre i billedet: gul bygning med grønne skodder
 
Hotel Casmona er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Casmona er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camogli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Men det hele handler ikke kun om by og hav, for klos op ad Camogli ligger naturparken Monte Portofino med et forgrenet net af vandrestier - både for de øvede og for dem, der bare vil slentre en tur uden alt for mange svedperler på panden. Gå fx op til landsbyen San Rocco (ca. 20 min. op ad særdeles fremkommelig sti - man kan også køre derop i bil ad en bagvej) og nyd en forfriskning på den lille hemmelige cocktailbar Dai Mûagetti, hvorfra der er en panoramisk udsigt over havet og hele kyststrækningen.

Hotel midt i Camogli

Hotellets beliggenhed helt ud til vandet og lige midt i Camogli skaber mange fordele: For det første kan I nemt ankomme med offentlig transport, da togstationen blot ligger ca. 100 m væk - og for det andet har I et perfekt udgangspunkt for både restaurantbesøg, badning og vandring. Der er ikke restaurant på selve hotellet, men Camogli bugner med spisesteder.

Den allestedsnærværende havudsigt

Ud over det venligtsindede personale er noget af det allerførste, man bemærker ved ankomst til Hotel Casmona, naturligvis udsigten. Den er panoramisk og tryllebindende. Man kan se havet alle steder fra - fra alle værelserne, fra receptionen, fra baren, fra morgenmadssalen og fra de to fællesterrasser. Morgenmaden kan indtages enten indendørs eller udendørs - alt efter hvordan vejret arter sig. Bemærk at morgenmaden kan tilvælges som et supplement, der betales på stedet - eller man kan vælge at spise morgenmad på en kaffebar i byen. Der er tilmed en lille legeplads på hotellet, så der er også tænkt på de mindste.

Fælles for alle værelserne

De har alle havudsigt, så du vil aldrig gå glip af et fantastisk vue, uanset hvilken værelseskategori du vælger. De 17 værelser ligger fordelt i hotellets to ejendomme. Bemærk at badeværelset ikke er så stort - hvilket er meget normalt for Ligurien, som er en bjergrig region, og derfor er plads generelt en mangelvare.

Læs om værelserne på Hotel Casmona

 
 
search map