Anmeldelser af Albergo La Camogliese

 
Albergo La Camogliese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo La Camogliese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Camogli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo La Camogliese

Læs personlige anmeldelser af Albergo La Camogliese som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo La Camogliese. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Afslappet kystbyhotel

Velfungerende med pæne værelser og udsigt over vandet. Tip top morgenmad. Burde have mindst 3 stjerner. Lukket parkeringsområde kort fra hotellet. Venlig betjening, der taler engelsk, hvis det italienske er rustent.

Anbefaling til kommende gæster

Mange fortræffelige restauranter langs med havnepromenaden. Men hvis man ikke er til fisk og skaldyr (det er vi i høj grad), skal man nok finde andre steder. Mulighed for sejlture op og ned ad kysten.

Albergo La Camogliese
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo La Camogliese
Dobbeltværelse med dobbeltseng
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Camogli

God indkvartering, rent og ryddeligt med meget venligt personale. Morgenmaden var typiske italiensk og helt OK for os. Morgenmadssalen var ganske lille, så hvis hotellet er fuld, kan det blive trangt.

Anbefaling til kommende gæster

Tæt på togstationen og ca. 100 m. til stranden, let at komme til andre steder. Ca. 1 times rejse til Cinque Terre området. Camogli er et af de mest hyggeligste steder vi har været. Masser af restauranter med god mad.

Albergo La Camogliese
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo La Camogliese
Dobbeltværelse med to enkeltsenge
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Fint centralt beliggende hotel

Dejligt centralt hotel med rigtig godt værelse og et meget imødekommende og venligt personale. Morgenmad helt i orden. Hotellet ligger bogstavelig talt et stenkast fra vandet. Kommer meget gerne igen ;-)

Anbefaling til kommende gæster

En vandretur på Portofinohalvøen med en sejltur tilbage til Camogli passede lige til vores temperament, da vi var i Camogli i en meget varm periode (14. juli-17. juli 2015). Det er næsten et must at besøge Portofino by. En vidunderligt beliggende by med en særlig atmosfære. Vi sejlede dertil, da der er megen biltrafik i området.

Albergo La Camogliese
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo La Camogliese
Dobbeltværelse med dobbeltseng
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og rejsefælle fra Vejle boede på Albergo La Camogliese i Camogli fra d. 3. til d. 8. august 2011.

Vi har haft en fantastisk tur og kan varmt anbefale begge steder.

Hotellet i Camogli er et lille hyggeligt "familie-drevet" hotel med en rigtig god service og hjælpsomme personer.
Byen er en Italiensk turistby - men det mærker man ikke på servicen i området. Maden er Italiensk - og ikke turist mad.
Standen omkring byen er OK og der er mange muligheder for udflugter idet jernbanen ligger i byen og har gode forbindelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carlo og Lene fra Århus N boede på Albergo La Camogliese i Camogli fra d. 18. til d. 21. august 2008.

Vi har haft en rigtig fin tur til Ligurien - og Camogli.

Det er en dejlig og hyggelig lille by - og faktisk ganske let at finde hotellet, når man kommer i bil. Der er skilte mod nummererede parkeringspladser og P-plads P2 og P3 ligger ca. 100 m fra Albergo La Camogliese. Her kan man læsse af på få minutter og så køre op på en af hotellets parkeringspladser lidt højere oppe i byen (P mod betaling).

Hotellet var fint, rent og hyggeligt med fin morgenmad og et godt stort værelse (på et hjørne), så der kunne laves gennemtræk, hvis der var behov.
Servicen var ligeledes meget fin.

Området med vandremuligheder på Potefinohalvøen er rigtig godt. Kunne måske fortjene endnu mere omtale på jeres hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og familien fra Ringsted boede på Albergo La Camogliese i Camogli fra d. 23. til d. 25. juli 2008.

Her blev vi virkelig positivt overasket - hotellet lå lige ned til stranden og vi havde en fed udsigt fra vores altan over middelhavet, det var virkeligt super, meget sødt og imødekommende personale (fortalte at de var glade for danskere og samarbejdet med In-Italia....). Fine og velholdte værelser (kun 2 stjernet - men ingen forskel vs Hotel Flora i Stresa) også her klappede alt og alt var klar da vi kom. Super morgenmad! Hyggelig by med fine spisesteder (stort set alle med udsigt over middelhavet) - dejlig badestrand (små-sten).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Louise og familie fra Virum boede på Albergo La Camogliese i Camogli fra d. 15. til d. 19. juli 2008.

En skøn by. lige hvad vi trængte til. Nem mulighed for at bade, hyggelige cafeer og restauranter. Nem adgang til resten af kysten ved hjælp af tog.
Vores værelse levede op til det forventede, men badeforholdene kunne være ønsket bedre. Der kom på det nærmeste intet vand ud af bruseren, så det var svært at få skyllet sæben af, og der var højst varmt vandt de første to minutter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Frank og familien fra Gentofte boede på Terrazza Magica i Lucca fra d. 12. til d. 19. juli 2008 og på Albergo La Camogliese i Camogli fra d. 6. til d. 10. juli 2008.

Vi har haft en pragtfuld ferie i Italien. Vi har været MEGET tilfredste med de to steder vi har booket igennem jer. Dog var der en mindre misforståelse i Lucca. 14 dage før vi rejste bestiller jeg sengetøj og håndklæder, men da vi ankommer har de ikke fået denne besked fra DK - og det bevirkede en del forvirring da vi kom lidt sent lørdag aften.

Camogli - vi er helt dårlige med denne by - den har det hele: En charmerende gammel by ved havet, dejlig lille strand med rent vand- en lille havn, gode restauranter og ikke mindt er byen tæt på cingue terre hvor man kan vandre af den skønneste kyststrækning igennem fem små byer - en stor heldagstur - husk godt fodtøj og meget vand! Man behøver ikke at have bil når man bor på denne kyststrækning- der går hele tiden tog og busser til de omkringliggende byer - det er næsten også umuligt at få en parkeringsplads da byerne ligger langs klipper og pladsen er trang. Familierummet vi havde booket igennem jer viste sig at have egen lille have som vi nød at sidde i at når solen blev for varm på stranden.

Lucca - en skøn gammel middelalderby - helt unique. Rigtig mange indkøbsmulighelder hvis man er til sko og italiensk mode- byen er som en mini udgave af Firenze. Ret turistet i højsæsonen. Gå ikke glip af en køretur i det fantastiske bakkede Toscana på vej op til byerne Volterra og San Gimignano – to meget charmerende byer placeret på hver sin bakketop.

Der var lidt langt til stranden - ca. 50 min. i bil. Vi kørte ind til byen Viareggio. Syd for byen er der en kæmpe strand som var den en kopi af Vesterhavet med bred sandstrand og det skønneste hav. Den første strækning er betalingsstrand- men kører man forbi alle neonskiltene og restaurenterne ender vejen i en parkeringsplads og den gratis strand begynder.

Vi havde lejet en super charmerende lejlighed i byens centrum med egen lille tagterasse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 12 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map