Ferieboliger og hoteller i Camogli

Kulørte facader og en skøn rullestenstrand karakteriserer Camogli Liguriske traditioner for vægmalerier narrer tit fjenden: se "katten" i vinduet
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stemningsbilleder på havet

Byen ligger skønt ud til Middelhavet. Der er tale om en mindre men hyggelig by med sit helt eget særpræg. Her finder du fx de lokale fiskere, der sejler ud sent på aftenen for at lægge net ud, og som man ser, når det bliver mørkt, da deres lygter (lampare) ligger som perler på en snor på den mørke havoverflade.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Navn med to betydninger

Navnet Camogli har to betydninger på Italiensk; den ene betydning er "Huse tæt ved hinanden", hvilket, man hurtigt bemærker når man promenerer rundt i byens smalle gader med pastelmalede små huse. Den anden betydning er "konernes huse", hvilket refererer til gamle tider, hvor fiskermændene drog ud på havet og lod deres koner blive hjemme.

Læs mere om Camogli

Vandreture

Fra Camogli er der rig mulighed for vandreture af kortere eller længere varighed: prøv fx at tage ud til kæmpeklippen Punta Chiappa, hvorfra du kan gå videre til benediktinerklostret i San Fruttuoso, som kun kan nås via vandvejen eller ved at bestige Monte Portofino. Hvis man ikke har mod på så lang en tur, kan den lille bjerglandsby San Rocco nås på en halv times spadseretur ad fremkommelige trapper. Fra San Rocco fortrylles øjnene af den mageløse udsigt ud over Middelhavet, hvor man kan se hele den farverige Italienske Riviera og Italiens største havneby Genova.

Mere end blot en fiskerby

Samtidig er det værd at påpege at man befinder sig tæt på Genova som absolut er et besøg værd.
Men Camogli er mere en blot en fiskerby. Selvom byen ikke kan måle sig med Portofino, der tiltrækker et stort antal af internationale stjerner og store lystbåde, så lokker byen et stort antal af turister til sig over sommeren, hvor antallet af indbyggere stiger til næsten det dobbelte, da mange turister og italienere har sommerhus i byen.

Til gengæld kan man være næsten helt sikker på ikke at møde turister i vintersæsonen, hvor klimaet stadig er meget behageligt i sammenligning med danske forhold.

Strand med rullesten

Man kan også bade i Camogli, hvis man kan tage til takke med en strand med rullesten. Der er også togstation i byen, hvorfra man nemt og hurtigt kan komme til Genova, Santa Margherita Ligure og Nationalparken Le Cinque Terre (ca. 1 times togtur).

Skjul teksten
 
 
search map