Hotel i Borgomaro i Ligurien

Relais del Maro

Værelse Basic Værelse Basic Værelse Basic
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I vil elske Relais del Maro ... og få lyst til at tage fast bopæl her. Både fysisk og mentalt. Imødekommenheden er ligetil, indretningen varm og gennemtænkt, poolen panoramisk og landsbyen fuld af lokalkolorit.

Historien hersker og lokalkoloritten lokker

Den varme modtagelse og den konstante imødekommenhed under opholdet står Elena og hendes forældre for. De stammer alle fra lokalsamfundet. Elena har efter en verdensborgertilværelse besluttet at vende tilbage til sine rødder. Bygningen, som huser Relais del Maro, har sågar tilhørt bedsteforældrene, som drev en slagterforretning i den nuværende reception. Jo, stedet emmer af stamtræ og historie. Endnu et initiativ, som gæsterne nyder i stor stil, er kaffehjørnet. Kaffehjørnet finder man i morgenmadssalen, hvor der bydes på te, kaffe og hjemmebag hver dag mellem 17:00 og 19:00 - inkluderet i prisen. Endvidere kan man nyde et roligt moment i opholdsrummet på 1. sal med bibliotek, internetpoint og brætspil.

Læs mere om Relais del Maro

Paradisets have og paradisets swimmingpool

Den skønne og indbydende have ligger på 1. sal, hvilket betyder, at man fra rækværket skuer ud over landsbyen, vejen og floden. Men fra poolen virker det som om, at haven ligger i direkte forlængelse af kirkepladsen, hvilket giver en postkortlignende effekt. I haven er der flere hyggekroge og sektioner med møbler, enten borde og stole eller liggestole og parasoller. Om sommeren tilbydes der frokostretter i haven til meget rimelige penge, hvis man ikke ønsker at søge væk fra stedet til frokost.

Velsmagende morgenmad med hjemmebag og egnsprodukter

Morgenmaden er vitterlig et kapitel for sig - og fortjener derfor naturligvis et kapitel for sig selv. Morgenmadssalen ligger i stueplan ved siden af receptionen i et smukt hvælvet rum med synlige stenmure. Buffet'en anrettes oppe på et repos og favner over alskens lækre produkter inden for både frugt, mejeriprodukter, charcuteri og tærter. Kaffe og te bestilles hos personalet. De hjemmelavede produkter som brød og marmelade samt udefrakommende egnsprodukter efterlever i videst omfang principperne om økologi, bæredygtighed og nærhedsprincippet. Dette gælder i øvrigt for resten af Relais del Maro, som faktisk er et Ecoworldhotel, som betyder, at hele driften følger bæredygtige principper.

Landsbyens lyde

Alt synes vidunderligt og er det skam også. Skulle man sætte fingeren på potentielle gener af undselig karakter, så ligger Relais del Maro ud til en vej i landsbyen, hvor der passerer en bil indimellem - og i nærheden af stedet ligger en skole, som dog holder sommerferielukket fra midten af juni til midten af september. Af andre og mere naturlige lydkulisser er der landsbykirkens klokker som bimler hver halve time, frøernes kvækken og flodens brusen. Nogle vil finde disse lyde meditative, mens andre kan generes, og derfor har alle værelser termoruder.

Diffust hotel og andre praktiske oplysninger

Relais del Maro er et såkaldt diffust hotel, dvs. et hotel hvis værelser ligger spredt i landsbyen. Værelserne i dette diffuse hotel er fordelt på tre bygninger: De fleste ligger i hovedbygningen, mens resten ligger i to andre bygninger inde midt i landsbyen Borgomaro (maks. 150 m). De to bygninger i landsbyen, Casa nel Borgo (som var oldeforældrenes hus) og Fienile (Høladen som er fra 1500-tallet), ligger mere fredeligt, da de ikke har vejen og floden udenfor - men nogen vil måske foretrække det liv, der er i hovedbygningen. Casa nel Borgo består af seks værelser - og der er fælles terrasse og fælles opholdsstue her, men her er ikke elevator. I Fienile, som ligger højt oppe i landsbyen, er der to værelser i stueplan (maks. to personer i hver), som kan forbindes - hvilket er en god løsning til familier. Der er garage på stedet, som kan bestilles mod et lille tillæg - ellers er der gratis parkering langs vejen, og man finder som regel plads. Ønsker man at udforske nærområdet på andre måder end til fods eller i bil, så stiller Relais del Maro to udlejningsscootere til rådighed (mod tillæg).

Læs om værelserne på Relais del Maro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map