Anmeldelser af Residence Villa Gloria

 
Residence Villa Gloria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Gloria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgio Verezzi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Villa Gloria

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Gloria som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Gloria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lone og familie fra Åbyhøj boede på Residence Villa Gloria i Borgio Verezzi fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Lejligheden i Borgio Verezzi var af fin standard, meget ren, pæn og ordentlig. Folkene i receptionen var meget venlige, selv om de ikke kunne mange ord på engelsk, men det gik fint. Vi var vist nok de eneste udlændinge på stedet og byen var meget lidt "turistet". Vi mødte stort set kun italienere. Der er ikke meget at se i området, så ferien her var mest badeferie. Vi nød Middelhavet, men på dette sted er havet ikke børnevenligt. Det bliver meget hurtigt meget dybt. En guided tur i de lokale grotter i byen kan varmt anbefales

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map