Feriebolig i Borgio Verezzi i Ligurien

Residence Villa Gloria

 
Residence Villa Gloria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Gloria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borgio Verezzi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det helt moderne Residence Villa Gloria ligger få skridt fra stranden, som man når via en lille viadukt under jernbanen.

På stedet findes der reception, bar, stor opholdsstue, elevator, fitness rum, børnelegeværelse og privat parkeringsplads, som kan benyttes mod betaling. I haven er der legeplads, liggestole, parasoller og svømmebassin (10x5 m), der er åbent fra påske til slutningen af sæsonen. Gæsterne på Residence Villa Gloria kan frit benytte stedets cykler og får rabat på leje af liggestole og parasoller ved den private strand.

Læs mere om Residence Villa Gloria

Ca. 800 meter væk kan man leje tennisbaner. Lejlighederne er alle rummelige og moderne og udstyret med telefon, satellit-tv, pengeskab, varme og aircondition (mod betaling). Desuden har de alle - på nær to etværelseslejligheder i stuen - balkon med sidevendt eller direkte havudsigt.

Lejlighederne på Residence Villa Gloria

Etværelseslejlighed til 3 personer - type A3

Lejlighederne er på ca. 28 m². De består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, ekstra seng og køkkenhjørne med køleskab og 4 gasblus samt badeværelse.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser - type B4

Lejlighederne er på ca. 35 m². De består af soveværelse med to senge og ekstra seng, opholdsstue med enkeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab og 4 gasblus samt badeværelse. Alle lejligheder af denne type har havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map