Feriebolig i Borgio Verezzi i Ligurien

Residence Le Saline

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Le Saline er et ferieboligkompleks, der ligger 50 meter fra stranden i Borgio Verezzi og i kort afstand fra jernbanen. Lejlighederne ligger i et smukt boligområde med blot 100 meter til nærmeste indkøbsmuligheder.

Pool og børnepool

Stedet har reception, opholdsstue med tv, bar, vaskeri (mod betaling), elevator, legeplads, stor terrasse med parasoller, stole og borde og overvåget garage og parkeringsplads, som kan benyttes mod betaling. Poolen (18 x 8 m) er åbent fra påske og til slutningen af sæsonen (opvarmet til slutningen af maj). Ved poolen er der en børnepool (5 x 5 m) liggestole, parasoller og snack- og frokostbar.

Læs mere om Residence Le Saline

I nærheden af restaurant og indkøb

Hvis du en aften foretrækker at spise ude, så finder du den første restaurant ca. 70 meter fra boligen. Indkøbsmuligheder finder du ca. 350 meter væk, hvilket kan være praktisk, når man skal handle lidt lækkerier ind til den kommende uge.

Fra Saline har du desuden et godt udgangspunkt for at tage på gode udflugter både langs kysten og ind i landet. Borgi Verezzi har ikke så godt et udbud, men hvis du tager til det nærliggende Pietra Ligure, finder du alt, hvad du behøver.

Pænt møblerede lejligheder

Der kan lånes cykler og mod betaling kan man benytte fitness center, sauna, boblebad og tyrkisk bad. 450 meter fra lejlighederne kan man leje tennisbaner.

Lejlighederne er fordelt over to sammenhængende bygninger. De er pænt møblerede og har alle hårtørrer, telefon, satellit-tv, pengeskab, varme, aircondition fra juni til september og - med undtagelse af seks etværelseslejligheder til 3 personer - balkon eller terrasse

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Le Saline

Læs personlige anmeldelser af Residence Le Saline som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Le Saline. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Residence Le Saline

Et behageligt ophold!

Vi tilbragte 5-September-døgn på Le Saline og er meget tilfredse med vores ophold. Lejligheden var ok, ikke meget stor, men vi havde en dejlig lille veranda. Værter var nice og hjælpsomme. Området pool var stor med god liggestole. En dejlig sandstrand var kun få minutter væk.

Læs mere

Lille søvning, men hyggelig by!

Vi boede helt fint! Søvning by, men meget at se rundt om hjørnet. Gode forbindelser med bus og tog

Læs mere

En dejlig oplevelse

Vi har været i området i alt 4 gange og Le Saline er lige en tand bedre end da andre lejlighedskomplekser vi har boet i tidligere.

Lejligheden havde en fin størrelse og soveværelset kunne mørklægges og med aircondition (betales ekstra) er det fint nå de mindste i familien skal sove til middag.

Læs mere

Ferie med min kære

Hotellet var fint og smukt både ude og inde, og etværelseslejlighederne er rene og organiserede. Vores velkomst var perfekt, og værten var meget nem at forstå til trods for hans problemer med det franske sprog. Aktivitetsmulighederne på stedet er super, bare virkelig synd, at poolen ikke var åben, men i alt giver jeg stedet 4 stjerner - hvis jeg kunne genopleve turen ville jeg gøre det! Tak.

Læs mere

Skønt sted

Vi har for anden gang været på ferie i Le Saline og vi er fortsat begejstrede for stedet.
Stemningen er hyggelig, personalet er hjælpsomt, vores lejlighed er ren og lys.
Poolområdet er fredsommeligt, rent og velegnet til både børn og voksne.
Eneste anke er de tre ekstra senge, som er alt for bløde og med mærkbare fjedre.

Læs mere

En skøn ude , med mange oplevelser.

Dejlig lejlighed , dejlig beliggenhed , balkon , skønt pool område, tæt på middelhavet,
Kan kun anbefale den til andre.

Læs mere
 
search map