Feriebolig i Borgio Verezzi i Ligurien

Residence Le Saline

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Le Saline er et ferieboligkompleks, der ligger 50 meter fra stranden i Borgio Verezzi og i kort afstand fra jernbanen. Lejlighederne ligger i et smukt boligområde med blot 100 meter til nærmeste indkøbsmuligheder.

Pool og børnepool

Stedet har reception, opholdsstue med tv, bar, vaskeri (mod betaling), elevator, legeplads, stor terrasse med parasoller, stole og borde og overvåget garage og parkeringsplads, som kan benyttes mod betaling. Poolen (18 x 8 m) er åbent fra påske og til slutningen af sæsonen (opvarmet til slutningen af maj). Ved poolen er der en børnepool (5 x 5 m) liggestole, parasoller og snack og frokostbar.

Pænt møblerede lejligheder

Der kan lånes cykler og mod betaling kan man benytte fitness center, sauna, boblebad og tyrkisk bad. 450 meter fra lejlighederne kan man leje tennisbaner.

Lejlighederne er fordelt over to sammenhængende bygninger. De er pænt møblerede og har alle hårtørrer, telefon, satellit-tv, pengeskab, varme, aircondition fra juni til september og - med undtagelse af seks etværelseslejligheder til 3 personer - balkon eller terrasse

Lejlighederne på Residence Le Saline

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser - type A3

Lejlighederne er på 17-19 m². De består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, enkeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab m/fryser, ovn og 4 gasblus samt badeværelse.

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser - type A3 sup.

Lejlighederne er på ca. 27 m². De består af stor opholdsstue med dobbeltsovesofa, enkeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab m/fryser, ovn og 4 gasblus samt badeværelse. Endvidere er der overdækket balkon.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser - type B4

Lejlighederne er på ca. 28 m². De består af soveværelse med to senge, der kan stilles sammen, opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab m/fryser, ovn og 4 gasblus samt badeværelse.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser - type B5

Lejlighederne er på ca. 28 m². De består af soveværelse med to senge, der kan stilles sammen, opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab m/fryser, ovn og 4 gasblus samt badeværelse. Den 5. seng kan stilles enten i soveværelset eller i stuen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

search map