Feriebolig i Borgio Verezzi i Ligurien

Residence Le Saline

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Le Saline er et ferieboligkompleks, der ligger 50 meter fra stranden i Borgio Verezzi og i kort afstand fra jernbanen. Lejlighederne ligger i et smukt boligområde med blot 100 meter til nærmeste indkøbsmuligheder.

Pool og børnepool

Stedet har reception, opholdsstue med tv, bar, vaskeri (mod betaling), elevator, legeplads, stor terrasse med parasoller, stole og borde og overvåget garage og parkeringsplads, som kan benyttes mod betaling. Poolen (18 x 8 m) er åbent fra påske og til slutningen af sæsonen (opvarmet til slutningen af maj). Ved poolen er der en børnepool (5 x 5 m) liggestole, parasoller og snack- og frokostbar.

Læs mere om Residence Le Saline

I nærheden af restaurant og indkøb

Hvis du en aften foretrækker at spise ude, så finder du den første restaurant ca. 70 meter fra boligen. Indkøbsmuligheder finder du ca. 350 meter væk, hvilket kan være praktisk, når man skal handle lidt lækkerier ind til den kommende uge.

Fra Saline har du desuden et godt udgangspunkt for at tage på gode udflugter både langs kysten og ind i landet. Borgi Verezzi har ikke så godt et udbud, men hvis du tager til det nærliggende Pietra Ligure, finder du alt, hvad du behøver.

Pænt møblerede lejligheder

Der kan lånes cykler og mod betaling kan man benytte fitness center, sauna, boblebad og tyrkisk bad. 450 meter fra lejlighederne kan man leje tennisbaner.

Lejlighederne er fordelt over to sammenhængende bygninger. De er pænt møblerede og har alle hårtørrer, telefon, satellit-tv, pengeskab, varme, aircondition fra juni til september og - med undtagelse af seks etværelseslejligheder til 3 personer - balkon eller terrasse

Lejlighederne på Residence Le Saline

Studiolejlighed

Disse lejligheder består af en opholdsstue med køkkenhjørne (køleskab med fryser, ovn og 4 kogeplader), dobbelt sovesofa, enkelt sovesofa samt badeværelse. De fleste har balkon, hvilket ikke kan garanteres i bookingøjeblikket. En del har kun vinduer, mens en del har en såkaldt fransk balkon og ligger i stueetagen. Ca. 27 m²

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon

Disse lejligheder består af et soveværelse med to senge (som kan sættes sammen), opholdsværelse med dobbelt sovesofa, køkkenhjørne (køleskab med fryser, ovn og 4 kogeplader) samt badeværelse og balkon. En del har havudsigt eller sideudsigt, men dette kan ikke garanteres i bookingøjeblikket. Ca. 40 m².

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante

Relais del Maro

Borgomaro

Hotel Porto Roca

Monterosso

search map