Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen består af to områder, et moderne ferieområde nede langs Riviera di Ponente, der udgør Borgio, og den gamle middelalderlandsby, Verezzi, op ad bakkeskråningen. Faktisk udgøres Verezzi af fire bydele: Crosa, Piazza, Poggio, og Roccaro, hvor Poggio er den primære årsag til, at Borgio Verezzi er optaget på listen over de smukkeste landsbyer i Italien.

Den gamle bydel er generelt vældig charmerende og hyggeligt. Med undtagelse af hovedgaden, er den lukket for trafik. Den mere trafikerede Aureliavej løber langs stranden sammen med togbanen. Tæt ved togbanen og stranden findes der flere indkøbsmuligheder og spisesteder.

Borgio Verezzi er et godt udgangspunkt for en ferie i det italienske med både kultur, natur og strandliv.

Kort over Borgio Verezzi

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde i denne del af regionen Ligurien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Håndplukkede ferieboliger

I vores udvalg på hundredvis af ferieboliger i Italien finder du et bredt sortiment af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og andre boligtyper i Ligurien. Uanset dine ønsker for ferien, kan du derfor næsten altid finde indlogering, som lever op til disse her hos In-Italia Rejser.

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt finde de tilgængelig ferieboliger i og omkring Borgio Verezzi i din ferieperiode. Du eventuelt bruge de udvidede søgeindstillinger til at angive ønsker til om der for eksempel skal være terrasse, pool eller havudsigt. 

Har du brug for at stille opklarende spørgsmål til ferieboligerne eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med flere gode råd og tips, som vil sikre dig en vellykket ferie i Italien. 

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie i Borgio Verezzi, er Genova lufthavn nærmest, men inden for rækkevidde er også for eksempel lufthavnen ved Milano samt Nice (i Frankrig), som er det ofte er både lettere og billigere at komme til. 

Find din flyrejse i søgemaskinen her hos In-Italia Rejser. Vi har gjort det nemt for dig selv at finde de bedste priser og afgange til din rejse, uanset hvilken del af Italien du skal til. Du kan ligeledes bestille billeje 

Der er togstation i byen, som ligger på forbindelsen mellem  Genova og Ventimiglia. Hvis man kører i bil, er der motorvej (A10) helt frem til Finale Ligure eller til Pietra Ligure, syv km borte. Trods muligheden for at komme til byen med tog, plejer vi da også at sige, at Italien besøges bedst med bil. Ønsker du at kunne udforske uspolerede perler i regionen uden at bruge lang tid i den kollektive transport, er billeje det oplagte supplement til ferien.

Læs om billig biludlejning i Italien, og bestil din lejebil online.

Bestil din rejse til Borgio Verezzi i Ligurien som én samlet pakke 

Hos In-italia Rejser kan du at rejse nøjagtig, som det passer dig bedst. Du kan som altid blot bestille dit ophold, men du kan også vælge at booke en samlet pakkerejse til Borgio Verezzi eller et af de mange andre rejsemål i Ligurien med fly, ophold og evt. billeje. Fordelene ved en pakkerejse er, at du dækkes af Rejsegarantifonden, pakkerejseloven og den udviddet ansvarsforsikring som In-Italia Rejser har tegnet hos Gouda Rejseforsikring. Du kan naturligvis vælge at rejse i nøjagtig det antal dage, der passer dig bedst.

Bestil din rejse til Ligurien  - det er nemt, hurtigt og billigt. 

Læs mere om Borgio Verezzi

Udflugter og seværdigheder

Byens nok mest interessante seværdighed findes under jorden. I "Le Grotte di Borgio Verezzi" kan du opleve eventyrlige sale med krystalklare småsøer og lange, tynde stalaktitter hænger ned fra loftet. Er det noget som begejstrer, kan det også anbefales at besøge grotterne ved den nærliggende by Toirano. 

Mens den gamle del af Borgio Verezzi indbyder til spadserture i smalle gader og stræder omgivet af gamle rustikke huse og kirker, er det nede i Borgio nok primært være den lange strand, som påkalder sig opmærksomheden. Vær opmærksom på at der på det meste af stranden opkræves betaling for liggestole og parasoller, som der ofte er tilfældet i Italien.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Skjul teksten
 
 
search map