Feriebolig i Borghetto Santo Spirito i Ligurien

Villa Pineland

 
Villa Pineland er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Pineland er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borghetto Santo Spirito og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Forkæl dig selv og din familie med en badeferie i den lille landsby Borghetto Santo Spirito, som ligger mellem Savona (36 km) og Pietra Ligure på den liguriske kyst. Området indbyder ligeledes til interessante udflugter til for eksempel grotterne fra Toirano.

Havehygge og romantiske øjeblikke

Den lyse stuelejlighed som udstråler en rigtig hyggelig atmosfære, er smagfuldt indrettet i landlig stil og i varme farver. Derudover kan du nyde den private have til for eksempel dejlige grillaftener. Lejligheden består af to store soveværelser med dobbeltsenge, en rummelig stue med dobbelt sovesofa, to badeværelser (et badeværelse med bruser, det andet med badekar) og et flot landkøkken med adgang til haven. Køkkenet er udstyret med en ovn og en opvaskemaskine og er stort nok til fælles måltider. Det velholdte udendørs areal, med fine 'cotto' fliser og stenvægge, udstråler en sydlandsk atmosfære og er det perfekte sted for at spise udendørs. Der findes desuden et kakkelbord, smedejern stole og en stor parasol. Lejligheden har desuden klimaanlæg og en vaskemaskine. Hvis familien ønsker at udforske området på to hjul, er der to cykler til fri afbenyttelse.

Læs mere om Villa Pineland

Slap af ved den fine hvide sandstrand og det tyrkisblå hav

Borghetto Santo Spiritos Strand består af den fineste hvide sand og den hører til de mest populære strande ved den liguriske kyst. Den kan være lidt overfyldt i højsæsonen, da den bliver besøgt af både af turister og de indfødte i alle aldre.Stranden ligger ca 3 km fra feriestedet er der er adgang til både den private og offentlige strand.

Oplev den italienske hverdag

Borghetto Santo Spirito ligger ved foden af Piccarobjerget (281 meter), ved mundingen af Varatella floden. En af nabobyerne er den typiske badeby Loano, ved Palmerivieraen, med kilometervis af strande. Bortset fra turismen, spiller dyrkningen af vin og grøntsager såsom asparges og artiskokker en større rolle. I Borghetto findes der desuden en stor frugtproduktion af ferskner og abrikoser.

Tag på interessante udflugter

Besøg nabobyen Loano, en kendt turistby på Palmerivieraen med historiske bygninger og kulturelle seværdigheder, såsom en kirke og flere paladser. Besøg de berømte Toirano grotter. Hvis du er i bil, bør du udforske den liguriske kyst og besøge Genuas Akvarium (ca. 1 time i bil). Hvis du rejser med børn, bør i besøge Caravel Water Park i den nærliggende landsby Ceriale, (åben fra juni til begyndelsen af september). Det er en stor oplevelse at være tæt på delfiner, hajer og i kan beundre de flotte fisk. En uforglemmig oplevelse for børnene! Der er mulighed for golf i nærheden, Golf Garlenda ligger kun 8 km fra Borghetto Santo Spirito. Oplev den flotte udsigt i Cervo (25 km) og udforsk den gamle middelalderby, som er en af de smukkeste landsbyer i Italien (i henhold til den italienske. Liste over middelalderbyer "I Borghi più belli d'Italia".)

x

Skjul teksten
 
 
search map