Agriturismo i Borghetto Santo Spirito i Ligurien

Agriturismo Vento d'Argento

 
Agriturismo Vento d'Argento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Vento d'Argento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Borghetto Santo Spirito og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Vento d'Argento har den øjensynlige styrke at være et landsted og samtidig blot ligge ca. 1 km fra sandstranden og den gamle bydel i Borghetto Santo Spirito.

Omfattende egenproduktion

Denne agriturismo er meget produktiv. I deres udstillingslokale, som også fungerer som butik og lokale for smagninger af de lokale specialiteter, finder man både højkvalitets-olivenolie, pesto, marmelade, pasta og en linje med skønhedsprodukter lavet på olie uden konserveringsmidler kaldet Terre del Barone. I haven finder man både køkkenhave, kirsebærtræer, abrikostræer, ferskentræer og høns ... og selskabelige katte. Er man vininteresseret, så arrangerer gården dagsture for 6-8 personer til vinbyen La Morra i Piemonte med et program som omfatter vinsmagning, besøg i La Morra og på byens museum, frokostbuffet og transport frem og tilbage. Flere oplysninger fås ved ankomst. Der er ikke decideret restaurant på stedet men hver lørdag i højsæsonen tilberedes der et lokalt måltid til stedets gæster. Man spiser sammen alle sammen, og man skal blot meddele om morgenen, om man ønsker at spise med om aftenen.

Læs mere om Agriturismo Vento d'Argento

Lokalområdet

Agriturismo Vento d'Argento ligger meget tilgængeligt, blot ca. 2 km fra motorvejskørslen. Motorvejen løber ca. 600 m fra stedet og en summen kan derfor anes i baggrunden, ligesom man aner landevejen, der dog ligger ca. 100 m væk fra gården. Der er mulighed for at låne cykler på stedet (gratis) - forvent dog generelt aldrig at finde gratis lejecykler i tiptop-stand. Herfra kan man cykle til den smukke historiske by Toirano (ca. 2½ km), hvor der også er gode spisesteder eller lidt længere til de kendte grotter Grotte di Toirano på den anden side af byen. Endelig kan man cykle langs kysten til nabobyerne på rivieraen. I olivenlunden, der omgiver huset og haven, er der indrettet en træningsbane med forskellige øvelses-poster, man kan følge.

Smagfuld og farverig indretning

Landstedet består af to bygninger: i den ene finder man føromtalte udstillingslokale mens den anden bygning huser de fire værelser og fælleslokalet med pejsestue og langbord til spisning, hvor morgenmaden serveres som buffet. Der er også mulighed for at spise udendørs på terrassen, når vejret tillader det. Fælleslokalet er indrettet med varme toner og et designer-touch. På første sal er der en stor fælles solterrasse med liggestole. Der er også legeplads på stedet. Indgangporten låses om natten.

Værelserne på Agriturismo Vento d'Argento

Værelse med balkon/terrasse

Der er tre værelser i denne kategori. Det ene ligger i stueplan med terrasse (og egner sig til kørestolsbrugere), mens de to andre ligger på 1. sal med henholdsvis balkon og terrasse. I to af værelserne er det muligt at opsætte en ekstra opredning (mod tillæg). Værelserne har aircondition, lcd-tv med italienske kanaler og flot badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Familieværelse til 3 personer med balkon

Denne løsning består af et dobbeltværelse og et enkeltværelse med en dør imellem. Det ligger på 1. sal med balkon i enkeltværelset. I enkeltværelset er det muligt at opsætte en ekstra opredning til et barn op til 14 år (mod tillæg), således at der bor fire i alt. Familieværelset har aircondition, lcd-tv med italienske kanaler og to flotte badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map