Hotel i Bordighera i Ligurien

Hotel Villa Elisa

 
Hotel Villa Elisa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Elisa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bordighera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Elisa er det perfekte badehotel til børnefamilier, som ønsker at tilgodese både børnene (med børnepool og legeplads) og forældrene (elegant, historisk og stemningsfuldt hotel) uden at det hele går op i charterhoteller. Herfra er der blot ca. 800 m til havet (ad en gangsti) og ellers gratis shuttle til hotellets gæster.

Når man træder ind i den botaniske have, mødes man af alverdens særprægede flora og en smuk citruslund, som afbrydes af små møblerede hyggekroge og en rød løber, der fører gæsterne til dørs. Indenfor bliver man budt velkommen af det servicemindede personale og de elegante saloner med ejerfamiliens smukke, antikke møbler. Her er også elevator, en bar, hvor man kan nyde forfriskninger, og en nydelig a la carte-restaurant, der vender ud mod den frodige have.

Læs mere om Hotel Villa Elisa

Omme bagved i fredelige omgivelser finder man på et øvre terrasseplan en stor bønneformet swimmingpool med solterrasse og solvogne. I et lavere terræn findes desuden børnepool, legeplads og sauna. Morgenmaden serveres som buffet og der er gratis parkering til gæster, som ankommer i bil eller bestilling af garageplads (mod tillæg). Desuden er små kæledyr velkomne.

Enkeltværelse:
- Pæne værelser med aircondition, satellit-tv, minibar, telefon, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har gulvtæppe.
Dobbeltværelse Comfort:
- Pæne værelser (20 stk.) med aircondition, satellit-tv, minibar, telefon, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har enten gulvtæppe eller parketgulv. Her er der ikke mulighed for en ekstra opredning. Mange af disse værelser har balkon med stole.
Dobbeltværelse Superior:
- Pæne værelser (6 stk.) med aircondition, satellit-tv, minibar, telefon, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser er ligesom Comfort-værelserne bare mere rummelige og har derfor mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har enten gulvtæppe eller parketgulv. Superior-værelserne har ikke balkon.
Suite:
- Pænt og rummeligt værelse (1 stk.) som består af et opholdsrum med dobbeltsovesofa og soveværelse med dobbeltseng. De to rum er adskilt af en tynd skydedør. Værelset er udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar, telefon, wi-fi, værdiboks og to badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser. Dette værelse har desuden bord og stole, to balkoner. Der er mulighed for to ekstra opredninger i dette værelse.

Skjul teksten
 
 
search map