Feriebolig i Bonassola i Cinque Terre

Residence La Francesca

Havudsigten fra en af lejlighederne De snoede veje på stedet Den lille strand nede foran Vandreruten til nabobyen Bonassola
 
Residence La Francesca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Francesca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bonassola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence La Francesca er et feriecenter i Cinque Terre-området på en panoramisk skråning med havudsigt. Deres 15 hektar er prydet med pinjetræer og anden middelhavsvegetation. Faciliteterne er mange (deriblandt pool og børnepool) og afstanden til nabobyerne Bonassola og Levanto er blot 3-4 km.

Hvor er vi, og hvem er vi?

Landskabet er klassisk ligurisk med grønne skråninger, der kaster sig ned i havet. Residence La Francesca med alle sine faciliteter henvender sig klart til børnefamilier, men man skal dog være opmærksom på, at lejlighederne ligger på en skråning, og at der er en del trapper og jordstier på ejendommen ud over den asfalterede vej, som binder det hele sammen. Det betyder dog samtidig, at oplevelsen bliver mere panoramisk. Der er ca. 200-700 meter ned til standen (afhængig af hvor på ejendommen, man befinder sig) og ca. 3 kilometer til byen Bonassola, hvor man også finder nærmeste indkøbsmuligheder, butikker og restauranter, mens der er lidt længere til Levanto, men her er vejen mere farbar og derfor mere anbefalelsesværdig. Stedet er forbundet med nabobyerne Bonassola og Levanto via en nyåbnet gangtunnel.

Læs mere om Residence La Francesca

Listen med faciliteter er lang - deriblandt pool og børnepool

Her findes 55 ferieboliger fordelt ud på området, hvor der også er reception, restaurant med smuk havudsigt, en pool med poolbar, en børnepool med saltvand, parkeringsplads, et minimarked, en bar med terrasse, hvor der også kan tilkøbes morgenmad og et vaskeri, som kan benyttes mod betaling. Stedet vinder på havudsigten, terrasserne og faciliteterne, mens indretningen og standarden er beskeden. Der er en flot havudsigt fra næsten alle steder - dog ingen havudsigt fra poolen.

... flere faciliteter

Ydermere er der minigolf (gratis), tennisbane (mod betaling), fodboldbane, legeplads og bordtennis. Stedet har en lille privat strand, som består af en blanding af småsten, grus og sand i en lille klippelagune. Her finder man også en solterrasse. Bemærk, at nede ved stranden finder man børnepoolen og restauranten, hvortil man kan køre i bil, mens den store swimmingpool og sportsaktiviteterne findes oppe ved receptionsområdet. Fra restauranten går der en trappe ned til stranden.

Skjul teksten
 
 
search map