Hotel i Bonassola i Cinque Terre

La Rossola Resort

 
La Rossola Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Rossola Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bonassola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det nyopførte La Rossola Resort må siges at henvende sig til dem, som leder efter fred & ro i grønne omgivelser. Her er man nemlig uden for støjgenernes rækkevidde. La Rossola Resort er desuden et af de få steder i området ved Nationalparken Cinque Terre, hvor der er swimmingpool.

God vandrerute

Stedet ligger for enden af en blind vej (de sidste 1½ km er en stejl og snoet grusvej) fuldstændig uforstyrret og ugeneret, men man kommer nemt ned til kystbyerne Bonassola og Levanto, hvor der er ca. 7 km (til dem begge). Man kommer også nemt til de fem byer i Cinque Terre, fx ved at køre ned til stationen i Levanto og derfra tage toget et stop til Monterosso (tager ca. 4 minutter). Man behøver dog ikke at tage ned til Cinque Terre-byerne for at vandre - der afgår nemlig en vandrerute fra La Rossola Resort, som selvsagt ikke er turistet og som fører ned til den kendte vandrerute i Cinque Terre mellem Levanto og Riomaggiore. Der er naturligvis gratis parkering på stedet.

Læs mere om La Rossola Resort

Bar og restaurant

Der er både bar og restaurant på stedet, hvilket betyder at man ikke behøver at køre ned til Levanto/Bonassola om aftenen. Eftersom restauranten ikke ligger helt ned til vandet, så er køkkenet et lokalt mix af fisk/skaldyr og kød/grønt. I restauranten serveres der også morgenmad (som buffet) - og når vejret tillader det kan den indtages udenfor, eventuelt på verandaen under buegangene.

Udsigt til skovene

I haven finder man den store swimmingpool med parasoller og liggestole og et fint vue ud over de omkringliggende skove med Middelhavet i baggrunden. Derudover er der lille udendørs træningscenter.

Værelser
- De 11 dobbeltværelser, 5 tresengsværelser og et enkelt firesengsværelse ligger enten i stueplan eller på 1. sal fordelt i forskellige bygninger og er pænt indrettede med flisegulv. De har alle køleskab, værdiboks, wi-fi, lcd sat-tv, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne i stueplan har egen indgang udefra. Enkelte værelser har lidt kig til havet i det fjerne. Her er ikke aircondition, da stedet ligger højt over havet. Tresengsværelserne er noget større end dobbeltværelserne og har fast tre senge, og det ene firesengsværelse ligger i stueplan og har to soveafdelinger.

Skjul teksten
 
 
search map