Hotel i Bonassola i Cinque Terre

La Rossola Resort

 
La Rossola Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Rossola Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bonassola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det nyopførte La Rossola Resort må siges at henvende sig til dem, som leder efter fred & ro i grønne omgivelser. Her er man nemlig uden for støjgenernes rækkevidde. La Rossola Resort er desuden et af de få steder i området ved Nationalparken Cinque Terre, hvor der er swimmingpool.

God vandrerute

Stedet ligger for enden af en blind vej (de sidste 1½ km er en stejl og snoet grusvej) fuldstændig uforstyrret og ugeneret, men man kommer nemt ned til kystbyerne Bonassola og Levanto, hvor der er ca. 7 km (til dem begge). Man kommer også nemt til de fem byer i Cinque Terre, fx ved at køre ned til stationen i Levanto og derfra tage toget et stop til Monterosso (tager ca. 4 minutter). Man behøver dog ikke at tage ned til Cinque Terre-byerne for at vandre - der afgår nemlig en vandrerute fra La Rossola Resort, som selvsagt ikke er turistet og som fører ned til den kendte vandrerute i Cinque Terre mellem Levanto og Riomaggiore. Der er naturligvis gratis parkering på stedet.

Læs mere om La Rossola Resort

Bar og restaurant

Der er både bar og restaurant på stedet, hvilket betyder at man ikke behøver at køre ned til Levanto/Bonassola om aftenen. Eftersom restauranten ikke ligger helt ned til vandet, så er køkkenet et lokalt mix af fisk/skaldyr og kød/grønt. I restauranten serveres der også morgenmad (som buffet) - og når vejret tillader det kan den indtages udenfor, eventuelt på verandaen under buegangene.

Udsigt til skovene

I haven finder man den store swimmingpool med parasoller og liggestole og et fint vue ud over de omkringliggende skove med Middelhavet i baggrunden. Derudover er der lille udendørs træningscenter.

Værelser
- De 11 dobbeltværelser, 5 tresengsværelser og et enkelt firesengsværelse ligger enten i stueplan eller på 1. sal fordelt i forskellige bygninger og er pænt indrettede med flisegulv. De har alle køleskab, værdiboks, wi-fi, lcd sat-tv, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne i stueplan har egen indgang udefra. Enkelte værelser har lidt kig til havet i det fjerne. Her er ikke aircondition, da stedet ligger højt over havet. Tresengsværelserne er noget større end dobbeltværelserne og har fast tre senge, og det ene firesengsværelse ligger i stueplan og har to soveafdelinger.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Rossola Resort

Læs personlige anmeldelser af La Rossola Resort som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Rossola Resort. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra La Rossola Resort

Super skønt og roligt sted

Perfekt resort tæt på dejlige byer i Ligurien. Rigtig god service og fine værelser.

Læs mere

Flot beliggenhed og område, men temmelig besværlig adgangsvej

Dejligt fredeligt sted, hvor alt var i orden. Vi blev dog lidt "snydt" af beliggenheden, hvor vi ud fra hjemmesidens beskrivelse ikke havde forventet, at transporten rundt i området var SÅ tidskrævende pga. meget stejle, smalle og snoede veje.

Selve hotellet var OK - meget fin morgenmad, hvorimod spisekortet ikke var noget at "råbe hurra for". Priserne var på restaurant-niveau - udbud og kvalitet på cafeteria-niveau.

Læs mere

Rossola

Godt sted, men meget krævende at køre frem til. Grusvejen de sidste 1 1/2 km. er ikke ret god.

Vi havde bestilt ét firesengs værelse, men fik 2 dobbeltværelser. Det var ok

Læs mere

Fredfyld sted for vandresjæle

Et meget stille sted midt på vandrestierne i den nordlige ende af Cinque Terre. Godt til gå/vandreture med fantastisk udsigt over havet
Personalet er meget imødekommende. Morgenmadsrestauranten er god mens det varme kort er på cafeteria niveau.
Hotellet ligger for enden af en lang, snoet og stejl grusvej. Der er ca 6-8 snoede kilometer til de to nærmeste byer, hvor der er glimrende restauranter og badestrand. Vi blev overrasket over at se så mange surfere på stranden men det skyldes de store bølger som præger området.

Læs mere

Carsten fra Haslev boede på La Rossola Resort i Bonassola fra d. 8. til d. 15. august 2012.

Det var et godt sted vi boede - afslappet stemning og en sød og rar værtsfamilie.
Restaurenten var meget begrænset i udvalg. Vi spiste kun der den første aften.
Hertil skal det siges at deres morgenmad bufftet var rigtig god med et stort udvalg af forskellige ting. Meget flot.

Vi havde hund med og må konstaterer at italianerne ikke ønsker hunde på deres strande. Da strandene ligger i laguner er det svært at finde et sted til hunde.
Hvis vi ikke havde haft hund med havde det været fint nok - da det var et dejligt område.

Området er super flot, hvis man kan lide natur. De "fem byer" var meget interessante at se.
Kan anbefales

Læs mere
 
search map