Hotel i Bonassola i Cinque Terre

Hotel Pensione Moderna

 
Hotel Pensione Moderna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pensione Moderna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bonassola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Pensione Moderna fra 1951 ligger i hyggelige Bonassola, som er en sand perle for dem, som ønsker at besøge Nationalparken Le Cinque Terre, men ikke ønsker at befinde sig midt i 'orkanens øje'. Der er desuden meget smukke vandreruter omkring Bonassola, som er mindre befærdede end populære Le Cinque Terre.

Der er tale om et hyggeligt familiedrevet hotel med restaurant og gårdbutik, hvor de sælger liguriske specialiteter som marmelade og olivenolie og andet godt til ganen. Hotellet ligger i den rolige del af byen for enden af en lille blind vej og bliver kun forstyrret af toget, som kører ganske tæt på hotellet - og som for sarte ører godt kan virke forstyrrende på nattesøvnen. Man kan nemt gå til både butikker, restauranter, stranden (ca. 150 m) og togstationen, hvorfra man kommer til de fem fiskerlejer i Le Cinque Terre på få minutter. Offentlig parkering findes i byen.

Læs mere om Hotel Pensione Moderna

I den dejlige gårdhave synes livet let som en leg og man glemmer helt tid og rum - især når man får serveret et glas velskænket italiensk vin fra baren. Der er i det hele taget et tropisk og botanisk islæt over haven. Restauranten fungerer som selvbetjening og er åben fra juni til september og serverer liguriske retter såsom pesto, minestrone, lasagne, grøntsagstærter og mange andre lokale retter. Den har åbent fra 12:00 til 22:00, hvor man kan vælge sig tre retter for en fast pris.

Værelser
- De 15 værelser er fordelt på to etager og er pænt indrettede i traditionel ligurisk stil. De har alle tv (med italienske kanaler), telefon og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Flere af værelserne ligger ved siden af hinanden og er forbundet med en dør, hvilket er en god løsning til familier.

Morgenmaden serveres som buffet og kan om sommeren nydes udendørs.

Skjul teksten
 
 
search map