Hotel i Bonassola i Cinque Terre

Hotel Delle Rose

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rosernes hotel, som det kan oversættes til på dansk, ligger velplaceret midt i Bonassola, en stenkast fra stranden (50 m) og i gåafstand til togstationen. Stedet er velvalgt, hvis man gerne vil bo ved Le Cinque Terre Nationalpark men undgå det værste sommerpostyr i de fem byer.

Skønt lille mellemklassehotel

Der er tale om et hyggeligt mellemklassehotel, som er moderniseret for nylig. Hotellet har restaurant, hvor der serveres menuer med liguriske retter, læsesal og elevator. Der er også mulighed for at bestille parkering, så længe der er ledige pladser (mod et lille tillæg).

Læs mere om Hotel Delle Rose

Panoramisk tagterrasse

Hotel Delle Rose's panoramiske tagterrasse er til stor glæde for deres gæster. Indvendig finder man en stemningsfuld bar med tv og wi-fi. Udenfor finder man den skønne terrasse med en havudsigt, der skal få selv den mest kræsne landskabsarkitekt til at dåne. I salen, hvor man finder baren, indtages også morgenmaden (som buffet), mens man skuer ud over havet, Bonassola by og de omkringliggende bakkedrag, der har gjort Nationalparken Cinque Terre så kendt over hele verden. Der serveres også frokost heroppe. Tagterrassen ligger på 4. sal, og der er adgang hertil med elevator.

-Dobbeltværelse:Der er 17 dobbeltværelser, hvoraf fire har plads til en ekstra opredning. Alle værelser har satellit-tv, værdiboks, telefon, minibar, vifte i loftet og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er havkig fra et par af værelserne og balkon til andre, men størstedelen er uden.
-Firesengsværelse:Disse værelser har de samme faciliteter som dobbeltværelserne men består af to rum adskilt med en dør.
-Suite:Der er 5 suiter med plads til 3 personer. Alle værelser har satellit-tv, værdiboks, telefon, minibar, vifte i loftet og eget badeværelse (moderniseret) med toilet, hårtørrer og bruser. Der er havkig fra et par af værelserne.

Læs om værelserne på Hotel Delle Rose

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Delle Rose

Læs personlige anmeldelser af Hotel Delle Rose som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Delle Rose. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Delle Rose

Vandreferie i Cinque Terre

Kære damer og herrer,

Ja, vi var alle tilfredse med alt med hensyn til service, venlighed af personale og renlighed. Hotel Delle Rose lå ideelt i centrum af Bonassola - et meget flot, velholdt sted - hvor vi kunne starte vores ture fra.
bedste hilsner
Fam. Stönner

Læs mere

Dejligt hotel

Meget dejligt hotel beliggende i en lidt mindre by, men stadig meget tæt på Cinque Terre. Dejlig morgenbuffet på taget med smuk udsigt over havet. God strand med dejlige barer og restauranter. Familiært hotel med venligt personale og fint. Tæt på strand og togstation.

Læs mere

Dejlig feriebolig

Vi har haft det fremragende på Delle Rose! Utroligt venligt personale, fine værelser, god beliggenhed, god morgenmad!

Læs mere

Familiehotel

Imødekommende og generøs modtagelse. Kommer vildt gerne tilbage. Maden ok, men ikke supergod.

Læs mere

Tæt ved havet

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Delle Rose

Læs mere
 
search map