Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bonassola har en meget interessant fortid, da der netop var her, at man omkring det 1600 århundrede fandt det første dokument, der beskrev den italienske civilisation oprindelse. Her har altid været et stærkt bånd mellem indbyggerne og havet, og beboerne i byen har i mange år opnået stor erhvervsmæssig succes gennem skibsfart.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Vandrestier

Er man naturelsker, vil man uden tvivl lægge mærke til det smukke og sjældne mix af havet og land som udgør dette smukke landskab. Her er gode muligheder for udflugter til Cinque Terre, der netop grænser op til området og er sammenhængende i kraft af vandrestier. I selve Bonassola er der mere end 40 km lange stier, der gør det muligt at opleve fantastiske panoramiske udsigter. Her er perfekte omgivelser for de mange karakteristiske middelhavs blomster og frugter og faktisk er klimaet her kendt for sin helt specielle renhed og der går rygter om at det skulle være godt for bl.a. personer med hjertesygdomme.

Læs mere om Bonassola

Gangtunnel til Levanto

Omkring år 2010 blev Bonassola og Levanto enige om at åbne en nedlagte tunnel, som forbinder de to byer. Det betyder, at man i dag kan vandre eller cykle mellem de to byer uden at skulle op og ned ad bjerg efter bjerg. Gangtunnellen, som åbner sig et par steder mod havet, er oplyst og videoovervåget. Tunnellen er et hit både blandt lokale og turister.

Skjul teksten
 
 
search map