Anmeldelser af Villa Altar

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Altar

Læs personlige anmeldelser af Villa Altar som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Altar. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Toppen

Huset havde en sjæl som gjorde at vi 5 voksne og 5 børn i forskellige aldre trivedes fra start til slut.
Stor og herlig pool som blev flittigt brugt selv om vi også badede meget i havet. 4 brusere og badeværelser som gjorde indkvarteringen let. Nært ved mange gode udflugtsml og i nærheden af havet.

Bolano som feriedestination

To tog til de fem små byer og vandrede mellem de sidste to til Monterosso. Meget op og ned men fantastiske udsigter. Porto Benere er en lille hyggelig med en herlig strand med klart vand.

Villa Altar
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Altar
Villa
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 5 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map