Villa i Bolano i Ligurien

Villa Altar

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Altar kan huse op til 13 personer på sine mere end 220 m² og i tillæg en have på hele 800 m². Stilen er varm, ren og fuld af næse for kvalitet uden at være for prangende. Swimmingpoolen med de karakterfulde oliventræer kaster ekstra ferieglans over stedet.

Lokalområdet

Villa Altar ligger på grænsen mellem Toscana og Ligurien, blot ca. 12 km fra den mellemstore kystby La Spezia og ca. 17 km fra sandstrandene i Lerici. Fra La Spezia afgår der hyppige regionaltog til Nationalparken Cinque Terre, som tager under 10 minutter. Inden for 10 km finder man motorvejstilkørsel til både Lucca, Firenze, Genova, Parma, Bologna og Milano. Nærmeste bysamfund med købmand er enten lille historiske Bolano (ca. 1½ km) eller Ceparano (ca. 1 km), som er lettere at nå, da det ligger på vej til motorvejen / La Spezia.

Læs mere om Villa Altar

Ude er godt ...

Haven er kæmpestor og eksotisk med både citron- og oliventræer til at kaste svalende skygger på en hed sommerdag. Swimmingpoolen er stor og rektangulær, og poolkanten er rigt udstyret med pavillon og liggestole. Der er desuden grill, pergola, terrasse og veranda. Villaen ligger ud til en helt almindelig befærdet bivej, hvilket som udgangspunkt betyder, at der er fredeligt her, men forbipassende trafik kan høres. På gårdspladsen er der nemt plads til to biler. Bemærk at der bor naboer i samme bygning. Der bor et par med en søn på den anden side af bygningen, men det eneste, som man deler, er indgangsporten. Om aftenen vil man muligvis kunne høre stemmer, når de sidder og spiser på deres terrasse. Men det er som sagt på den anden side af bygningen og man kan ikke se hinanden. Villaens have, terrasser, indeområder og pool har I helt for jer selv.

... og inde er mindst lige så godt

Huset her er fra 1995 og har masser af personlighed og bærer på den gode måde præg af, at ejeren selv har boet her, så det på ingen måde minder om et lynindrettet feriehus. Villaen er i tre plan, hvoraf de to nederste begge har udgang til haven, da villaen ligger på et skrånende terræn. På den mellemste etage finder man den store pejsestue, som er familiens samlingspunkt. Ved siden af er der et fitnessrum, to soveværelser og et badeværelse med toilet, bruser og jacuzzi. Fra denne etage er der direkte adgang til haven ad 2 trin. Der er ikke aircondition i villaen, men det skulle efter sigende altid lufte lidt heroppe i 200 m.o.h. Der er wi-fi-internetforbindelse i villaen. En trappe fører op til øverste etage, hvor der er to soveværelser (med mulighed for en ekstra opredning i det ene - inkluderet i prisen) og to badeværelser med toilet og bruser. Nede i den underste etage ligger der et vaskerum med vaskemaskine, et stort, åbent veludstyret køkken (med ovn, køleskab, 4 gasblus, mikrobølgeovn, mm.) og et badeværelse med toilet og bruser.

Udvid med 4 ekstra sovepladser til i alt 13 personer

I en særskilt enhed med egen indgang finder man 50 m² beboelse til fire personer, således at villaen udvides til 13 personer. Her finder man et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse og opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne. Derudover er der en møbleret terrasse. Hvis denne lejligheden ikke tilvælges, så vil det naturligvis ikke udlejes til andet side. Lejligheden ligger i samme bygning som resten af villaen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Altar

Læs personlige anmeldelser af Villa Altar som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Altar. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Toppen

Huset havde en sjæl som gjorde at vi 5 voksne og 5 børn i forskellige aldre trivedes fra start til slut.
Stor og herlig pool som blev flittigt brugt selv om vi også badede meget i havet. 4 brusere og badeværelser som gjorde indkvarteringen let. Nært ved mange gode udflugtsml og i nærheden af havet.

Læs mere
 
search map