Agriturismo i Bogliasco i Ligurien

Agriturismo Le Pale

Solterrassen ved poolen Restauranten Fællesterrasse Privat terrasse til en af lejlighederne Værelse Privat terrasse til værelset Le Rose Værelse Lejlighed Lejlighed Strelizia Lejlighed Gardenia Lejlighederne Gli Ulivi 1+2 Lejlighederne Gli Ulivi 1+2 Lejlighederne Gli Ulivi 1+2 Den lille bagagevogn på skinner fra parkeringspladsen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Le Pale ligger på en klassisk ligurisk position: nemlig på et bakkedrag lige over en kystby med panoramisk vue ud over Middelhavet. Her på stedet kan du bo i enten værelser eller lejligheder og nyde godt af både swimmingpool og restaurant. Og både Genova og Monte Portofino Naturpark ligger blot. ca. 15 min. derfra med tog.

Spis på stedets gode restaurant

På Agriturismo Le Pale har du det privilegium at bo på et landsted blot ca. 1 km fra centrum af Bogliasco med strand og lidt byliv - mens der inden for blot 400 m er både supermarked Basko, et apotek og et trattoria - hvis du ikke vælger at spise "hjemme" i den udmærkede restaurant, som primært serverer liguriske kødretter. Restauranten er åben for gæster udefra fredag-lørdag-søndag, mens den de andre ugedage kun er åben for stedets gæster og kun efter behov.

Læs mere om Agriturismo Le Pale

En fordel at have en bil

Denne agriturismo ligger i stærkt skrånende terræn. Du parkerer for foden af grunden og tager den lange trappe (ca. 100 trin) op til receptionen/restauranten. Stedet har investeret i en bagagevogn på skinner. så du undgår at skulle forcere alle trapperne med tung bagage. Bagagevognen kan både transportere bagage og mennesker, hvis du ønsker at undgå trapperne. På grund af beliggenheden, anbefaler vi ikke offentlig transport, men hvis I alligevel vælger at ankomme med tog, så ligger stationen i Bogliasco 1,3 km fra Agriturismo Le Pale.

Panoramiske terrasser og panoramisk swimmingpool

Agriturismo Le Pale er så heldig at kunne tilbyde sine gæster jacuzzi og pool med udsigt ud over havet og byen Bogliasco. Derudover er der skønne fællesterrasser med liggestole, hvorfra der ligeledes er havudsigt. Poolen og solterrasserne findes samme sted - men jacuzzi findes oppe i det lille træningslokale med bl.a. cykel, løbebånd og sauna (jacuzzi og sauna er mod tillæg). I haven finder du mange eksotiske blomster og træer, bl.a. orkidéer, papegøjeblomster (også kaldet paradisfugleblomster) og oliventræer. Stedet producerer bl.a. både deres egen olivenolie og marmelader. I haven finder du også grill og stenovn. På udendørsterrassen er der desuden wi-fi.

Lejlighederne på Agriturismo Le Pale

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne Mimosa og Le Rose ligger i stueplan ved siden af hinanden og er forbundet med en aflåselig dør imellem, hvilket gør det til en ideel løsning til en familie eller to par, der rejser sammen. Begge værelser er til maksimalt to personer - dog med mulighed for en ekstra opredning i begge værelser til et barn på maksimalt 6 år. Der er havudsigt fra begge værelser og de har begge både fransk altan og terrasse ved den selvstændige indgang. Værelserne har aircondition, køleskab, sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Orchidea, Sterlizia, Gardenia)

Toværelseslejlighed ligger i stueplan eller på første sal. Den består af en opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning, som er inkluderet i prisen. Lejligheden har desuden ovn, opvaskemaskine (kun her) og udgang eller opgang til møbleret terrasse.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Ulivi 1)

Denne treværelseslejlighed ligger ved siden af Gli Ulivi 2. De ligger i en bygning for sig på en skråning i haven, som betyder, at de bagtil ligger i stueplan mens facaden føles som 2. sal. For at komme ud til havepladsen skal man lige et par trin ned og så op igen. Lejlighederne har begge havudsigt inde fra lejligheden. Havepladsen under træerne deles mellem de to lejligheder, men hver lejlighed har dog sine egne møbler. Lejligheden er på ca. 75 m² og består af to soveværelser med dobbeltseng, en opholdsstue med køkkenhjørne (fx ovn og opvaskemaskine) og to sovepladser, en rummelig entré med en enkeltseng samt et badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser, dvs. der i alt kan bo 7 personer i lejligheden. Denne lejlighed har aircondition, vaskemaskine og sat-tv.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Ulivi 2)

Denne treværelseslejlighed ligger ved siden af Gli Ulivi 1. De ligger i en bygning for sig på en skråning i haven, som betyder, at de bagtil ligger i stueplan mens facaden føles som 2. sal. For at komme ud til havepladsen skal man lige et par trin ned og så op igen. Lejlighederne har begge havudsigt inde fra lejligheden. Havepladsen under træerne deles mellem de to lejligheder, men hver lejlighed har dog sine egne møbler. Lejligheden er på ca. 75 m² og består af to soveværelser med dobbeltseng, en opholdsstue med køkkenhjørne (fx ovn og opvaskemaskine) og to sovepladser, en rummelig entre med køjeseng samt et badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser, dvs. der i alt kan bo 8 personer i lejligheden. Denne lejlighed har aircondition og sat-tv.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Pale

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Pale som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Pale. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 29 anmeldelser fra Agriturismo Le Pale

God service, autentisk Italien

Serviceorienteret og godt engelsktalende værtspar. Gode værelser og badeværelser. Enestående udsigt. Man skal orke at gå en del op og ned ad trapper.

Læs mere

Hyggeligt sted med smukke udsigter

Når man er kommet op ad alle trapperne belønnes man af en vanvittig smuk udsigt. Siden krydser man mellem citrontræer og lavendel og når til sit feriehjem, som var aldeles dejligt. Vi lavede selv mad, som vi spiste under oliventræerne, men spiste også en udsøgt, traditionel italiensk middag på restauranten med udsigt over hele byen. Meget hjælpsomt og venligt personale.

Læs mere

Fantastisk udsigt!

Mange trapper op men man belønnes med en vidunderlig udsigt. Imødekommende lejlighed med veludrustet køkken. Skønt poolområde.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Le Pale

Mange trapper, men det glemte man hurtigt, når man nåede op til den fantastiske udsigt.

Læs mere

Italiensk perle

Det ægte Italien .... fantastiske omgivelser... den smukkeste udsigt over Middelhavet... og en fantastisk ro. Men bentøjet skal være i orden.... eller også skal man have fantastisk god tid, når man skal til og fra feriestedet. Vi talte 275 trappetrin fra feriestedet og ned til byen.

Læs mere

Gli-Ulivi 2: Dejligt sted

Le Pale er et dejligt sted.
Flot udsigt, dejlig Pool og venlige værter.

Vi boede 5 personer i Gli-Ulivi 2 og der var god plads.

Desværre oplyses at der er separate havemøbler til hver lejlighed på en fælles terrasse.
Dette er IKKE tilfældet.
Der er blot 1 bord, 6 stole og 3 solsenge til to lejligheder.
De to lejligheder kan have op til 8 personer i hver. Det vil sige 16 personer om disse fælles møbler.
Det var meget frustrerende hele tiden at skulle dele de få stole/bord med den anden lejlighed, hvor der boede 7 personer imens vi var 5 personer.

Stedet er lidt plaget af hvad ejeren mener er Vildsvin, som om natten vælter skraldespande.

Om det er vildsvin eller katte vides ikke. Vi så katte men ingen vildsvin.
Til gengæld var der rotter ved Terrassen om aftenen. Dem så vi hver aften.

Lejligheden har rigtig godt Wifi.
Poolen er dejlig og under vores besøg aldrig fyldt. Altid med plads og ledige solsenge.

Læs mere
 
search map