Anmeldelser af Ca' de Berna

 
Ca' de Berna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' de Berna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Balestrino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ca' de Berna

Læs personlige anmeldelser af Ca' de Berna som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' de Berna. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og familie fra Frederiksberg C boede på Ca' de Berna i Balestrino fra d. 14. til d. 28. juli 2007.

Vi har været utroligt glade for opholdet og haft en meget god ferie, et sødere værtspar end Christina og Raymondo er svært at finde.
Værelserne er lidt sparsomme i indretning og der er utroligt lydt, når andre lejligheder bruger vand suser det gennem væggene, men vi brugte kun værelserne til at sove og bade i. Men beliggenheden, aftenluften, værtsparet og alt andet kompenserer for dette flere gange.
Der var et skønt miljø ved poolen selvom vi var lidt forbavsede da vi opdagede, der kun boede danskere i komplekset.
Restauranten var perfekt god kvalitet for pengene og Christina og Raymondo var det perfekte og venlige værtspar.
De enkelte dage vi tog ned til kysten, kan vi anbefale at tage til Alassio, en skøn og fin by for badning, shopping og spisning. Vi brugte mest tid på de små gågader parallelt med hovedgaden på vej ned mod stranden. Vi brugte udelukkende de private strande, de havde liggestole, parasol, bad, toilet og omklædning for 10 euro per dag med restaurant på stedet, super godt - glem den kommunale den er beskidt og ulækker.
Da parkeringen generelt er kaotisk anbefales det tage betalingsparkeringen til højre for hovedgaden midt i byen, der var altid plads til 1 euro i timen, og man kan holde i skygge.
Bedste sted at købe stort ind er i Famila på hovedvejen mod Alassio.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Charlotte og familie fra Hedehusene boede på Ca' de Berna i Balestrino fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi havde en fantastisk ferie alle fem. Børnene nød rigtig den børnevenlige pool. Vi var rigtig glade for byen og området. Stedet lå fantastisk og der var en dejlig stemning. Der kunne godt informeres om hårnålesvingene op til stedet - man bliver lidt overrasket når man kører op første gang at det tager så lang tid. Opholdsstedet levede op til forventningerne. Selve lejligheden var nok mere slidt end forventet - elendige senge og komfur der ikke hele tiden slog strømmen. Men værtsparret var super søde og meget hjælpsomme og alt var pænt og rent. Inventaret - især sengene var dårlige - meget bløde så man fik ondt i ryggen. Hver gang vi skulle lave mad skulle vi have tålmodighed da det hele tiden tog strømmen. Ellers var stedet fantastisk og værtsparret helt suveræne. Vi fik endda hjælp til at bestille yderligere 2 nætter et andet sted gennem InItalia ved at låne deres internet forbindelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Annette og familie fra Hørning boede på Ca' de Berna i Balestrino fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Vi havde en rigtig fin uge i Ca de Berna i Balestrino. Selve stedet levede mere end op til vores forventninger: Der var rent og pænt, god og personlig service, hyggeligt med de andre gæster fra Norge, Skotland og Danmark. Vi spiste ofte i den lille restaurant på Ca de Berna, og der er ingen tvivl hos os alle fire; det er den hyggeligste restaurant med rigtig god mad vi nogensinde har spist på. Og igen var den personlige service og lysten til at snakke med gæsterne helt i top, bl.a. kan man få en god vinsnak med manden i huset.Værtsparret på Ca de Berna bærer en stor del af ansvaret for vores gode uge.
Selve området er meget smukt og stille, og der var gode og billige indkøbsmuligheder i COOP. Vi var på udflugt til grotterne, Genova (sejltur fra Genova til Portofino), samt en dagstur til Monte Carlo og Monaco. Fra de norske gæster hørte vi om deres vandreture i bjergene, det lød også spændende men tiden løb ud for os. Poolen var fin og ofte havde vi den helt for os selv til et spil volley.
Vi er vant til at komme i Italien, og det var en fin oplevelse at komme et sted med knap så mange turister, italienerne er mere åbne og imødekommende og taler godt engelsk.
Vi kan varmt anbefale Ca de Berna til både børnefamilier og par i alle aldre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Irene og familie fra Hillerød boede på Ca' de Berna i Balestrino fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Vi var rigtig glade for vores ophold i Balestrino. En uge var bare alt for lidt. Det er et meget spændende område, og et godt udgangspunkt for mange udflugter. Hotellet levede til fulde op til vores forventninger. Lejligheden var fin, og værtsparret var utroligt søde. Alt mht. jeres tilbagemeldinger, reservation, betaling osv. har været perfekt.
Vi har intet, at udsætte på noget, og venter bare på, at det bliver sommer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jannie og familie fra Espergærde boede på Ca' de Berna i Balestrino fra d. 30. juni til d. 14. juli 2007.

Tak for mailen.

Jo, tak alt på stedet var ok - vi er glade og tilfredse.

Af plusser:

Afgjort morgenmadsleveringen samt restauranten og den generelle venlige og meget opmærksomme service fra værtsparret.

Hvis vi skal nævne et par minusser: Vores lejlighed trængte i den grad til en omgang maling - det var alt for slidt! Volleyball banen var en katastrofe
- en urskov!!!

Men pyt vi havde en fantastisk ferie....... Og er allerede i gang med at kigge på næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mette og familie fra Lille Skensved boede på Ca' de Berna i Balestrino fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Vi har haft et udmærket ophold i Balestrino.
Vi synes jo nok, at det er værd at gøre opmærksom på, at stedet er temmelig nedslidt. Vi havde også en del vanskeligheder med at få komfuret til at virke, og det var generende, fordi vi kom med to børn, der havde brug for at få lavet specialkost. Det fik dog aldrig lov at sætte sig til et stort irritationsmoment, fordi det ældre ægtepar, der ejede stedet, var så søde og fantastiske og stod på hovedet for at hjælpe. Tak for denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anja og rejsemakker fra Hørsholm boede på Ca' de Berna i Balestrino fra d. 5. til d. 19. maj 2007.

Værtsparret var meget søde og behjælpelige. Taget i betragtning af hvor dårlige italienerne er til engelsk i dette område, snakkede de flydende engelsk. Min kærste kan dog noget italiensk så vi klarede os uden problemer.

Det er nok ikke et omåde jeg ville tage små børn med til, da der ikke skal noget til at ryge ud over en klippekant. Men der er meget smukt og det er klart et område vi godt vil vende tilbage til. Man må heller ikke være bange for at køre på bjergveje, hvor der kun er plads til 1 bil, og hvor man bruger horn hver gang man kører rundt om et sving. Naturen er dog det hele værd. Vi havde næsten hele området for os selv, hvilket var rart.

Lejligheden var udemærket, måske lidt spartansk med køkkenredskaber. Vi havde en kæmpe terasse som vi brugte en del når vejret var godt og vi var hjemme.

Man skal være opmærksom på at siestaen er meget lang fra 12.30- 15.30. Hvilket godt kan virke lidt mærkeligt når man ikke er vant til det. Spisestederne åbner også først kl.19.00 eller 19.30.

Når man er i dette område skal man ikke snyde sig selv for at tage en tur til Monaco, det er virkelig værd at tage det til bare for at gå nede ved havnen. De var ved at gøre klar til racerløbet da vi var der. Den gamle bydel og grotterne i Toirano lige neden for bjerget er også værd at se. Der er rigtig mange gåture i området, men man må ikke tror at det er lette ture, de kan til tider være ret anstrengende.

Nå jeg kan blive ved. Det har været en rigtig god tur, og vi snakker da allrede om næste tur, hvor vi nok kører selv så man kan få mere vin og andre gode madvare med hjem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 Næste side
 
search map