Feriebolig i Balestrino i Ligurien

Ca' de Berna

 
Ca' de Berna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' de Berna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Balestrino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Den Italienske Rivieras grønne bagland, ca. 11 km fra stranden, med en vidunderlig udsigt over bjergene, ligger Ca' de Berna. Her er fine muligheder for korte samt mere anstrengende gå- og vandreture. Til fri benyttelse for feriestedets gæster er der fitnessrum (med knap så moderne maskiner), bordtennis, boccia, volleyball, legeplads og svømmebassin, der er åben hele dagen.

Hvis man engang imellem skulle føle sig for doven til at tage til den nærliggende bjergby Balestrino (ca. 2 km væk), hvor der er flere restauranter, indkøbsmuligheder og apotek, kan man spise på stedets egen hyggelige restaurant, hvor du bliver serviceret af Ca' de Bernas elskelige ejer Raimondo og hans søde kone, der også selv bor på stedet. Fra restauranten er der en fabelagtig udsigt over bjergene. Der er ikke langt til de kendte badebyer Loano, Albenga og Ceriale. Stedet må betegnes som børnevenligt, og såvel børnesenge som høje stole stilles gratis til rådighed. Der er fællesvaskeri til fri afbenyttelse.

Læs mere om Ca' de Berna

Stedet råder over i alt 11 lejligheder af forskellige størrelser, der alle har køkkenhjørne samt badeværelse og et møblementet der er udmærket, dog simpelt og af ældre dato. De er desuden alle udstyret med satellit-tv, telefon og til hver lejlighed er der privat parkeringsplads. Der er kun enkeltsenge på soveværelserne; sengene kan stilles tæt på hinanden men ikke samles til en dobbeltseng. Sovesofaerne danner en dobbeltseng når de åbnes.

Skjul teksten
 
 
search map