Ferieboliger og hoteller i Balestrino

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Særligt kan det anbefales at følge stien ”Terre alte”, hvorved man har mulighed for både at nyde den fantastiske udsigt og gå på opdagelse i de arkæologiske udgravninger.

Balestrino, som har omkring 600 indbyggere, er todelt. Øverst ligger den gamle middelalderby, som engang i løbet af det 19. århundrede på grund af jordskælv blev forladt til fordel for en nyere bydel for foden af bakken. De sidste beboere forlod den gamle bydel i 1953, og siden har den stået som en spøgelsesby og er gået langsomt i forfald. Denne lille fastfrossede tidslomme dog blevet til et populært udflugtsmål for turister og er på grund af sin unikke atmosfære blevet brugt til flere filmoptagelser. Af sikkerhedshensyn kan dele af den forladte bydel til tider være afspærret. 

Udover den unikke bydel på bakketoppen er Balestrino dog også et interessant rejsemål i kraft af sin beliggenhed i et vidunderligt landskab, der indbyder til smukke vandre- og cykelture.  Der er desuden ikke ret langt til Liguriens kyst, hvor der er rig mulighed for at give sig i kast med leg på vandet eller slappe af på dejlige strande.

Kort over Balestrino i Ligurien

Brug eventuelt kortet til at danne dig et overblik over byen og området, samt beliggenheden af de hoteller og ferieboliger vi tilbyder i denne del af Ligurien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferieboliger og hoteller i Balestrino

Balestrino er et godt rejsemål for dig, som ønsker en ferie med masser af middelalderstemning, udflugtsmuligheder og strande inden for kort rækkevidde. Vi har allerede udvalgt de ferieboliger i og omkring byen, hvor vi mener du får de bedste betingelser for en vellykket ferie. Du finder dem alle i søgemaskinen øverst på denne side. Indtast blot dine feriedatoer for at få en oversigt over alle ledige hoteller, ferielejlilgheder og villaer i området. 

Læs mere om Balestrino

Skjul teksten
 
 
search map