Hotel i Arma di Taggia i Ligurien

Hotel Jean Marie

 
Hotel Jean Marie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Jean Marie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arma di Taggia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette lille trestjernede hotel med kun 15 værelser ligger blot 150 m fra en fin sandstrand og meget tæt på både restauranter og butikker.

Der er ingen restaurant på stedet, men hotellet ejer de to nærliggende spisesteder Restaurant Arma og Restaurant Svizzera, som ligger i en afstand af kun 200 m herfra. Her kan man opnå rabat ved at vise et særligt kort, som udleveres i receptionen ved check-in. Desuden findes en terrasse på hotellets tag med solsenge, borde og stole, hvor man nyde havets brise og udsigten til byens tage. Hotellet er også indrettet med bl.a. internetpoint, elevator og bar.

Læs mere om Hotel Jean Marie

Hotellets 15 værelser har alle aircondition, satellit-tv, sikkerhedsboks, lille køleskab, internetforbindelse, telefon samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Der er desuden en togstation i byen, hvilket også gør det nemt at komme hertil uden bil. Vælger man alligevel at køre selv, er det muligt at benytte hotellets overvågede garagekælder, hvortil man har direkte adgang med elevator til/fra hotellet.

Skjul teksten
 
 
search map