Hotel i Arma di Taggia i Ligurien

Albergo Vita Serena

Albergo Vita Serena ligger på torvepladsen i den lyserøde bygning med den lysegrønne dør 9 af de 15 værelser ligger i en bygning ca. 50 m fra hotellet
 
Albergo Vita Serena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Vita Serena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arma di Taggia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvorfor er det så svært at finde et lille familiedrevet hotel i en stemningsfuld kystby med hyggelige torvepladser og flotte sandstrande? Det er det heller ikke længere: Albergo Vita Serena er svaret!

Familiær stemning

Hotellet ligger ud til en trafikfri og palmedekoreret torveplads med restauranter, caféer og småbutikker. Her findes desuden en hyggelig restaurant med hvælvede dekorerede lofter, hvor familien laver rigtig god mad, der også serveres ved de få udendørs borde, hvis vejret tillader det. Hotellet har hverken elevator eller fælles opholdsstue, men til gengæld bydes her på en hjertevarm og familiær stemning!

Læs mere om Albergo Vita Serena

Stemningsfuldt nærmiljø

Det historiske nærmiljø er stemningsfuldt og torvepladsens overgang til strandpromenaden og derfra strandpromenadens overgang til lange hvide sandstrande bidrager til den fulde pakke - faktisk er det gratis at benytte stranden lige overfor hotellet, hvis man da ikke hellere vil leje en liggestol og en parasol på en af strandpromenadens private strande. Bag hotellet finder man det gamle jernbanespor (stationen er nu flyttet om bag byen, ca. 1½ km væk), som er omdannet til cykeltsti. Parkeringsmulighederne er ganske gode, selv om hotellet ikke kan tilbyde privat parkering: langs strandpromenaden (lungomare) finder man både gratis parkering og parkering mod betaling.

Enkelt-, dobbelt-, tresengs- og firesengsværelser
- De 15 værelser er fordelt med 6 i hovedbygningen og 9 i en nærliggende bygning, ca. 50 m væk. Alle værelser ligger på 1. sal (der er fælles opgang med beboere på 2. sal, hvilket er grunden til at hotellet kun er udstyret med én stjerne). Værelserne er pænt indrettede med hvælvede lofter, wi-fi, tv (uden satellitkanaler) og har alle badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte af værelserne i hovedbygningen har havudsigt - til gengæld er værelserne og badeværelserne i den nærliggende bygning større. Alle 3 firesengsværelser ligger i den nærliggende bygning og har dobbeltseng + køjeseng.

Bemærk: Minimumsophold på 3 nætter for halvpension i mellem- og lavsæson.

Skjul teksten
 
 
search map