Hotel i Arenzano i Ligurien

Grand Hotel Arenzano

 
Grand Hotel Arenzano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Arenzano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ligurien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Grand Hotel i Arenzano er beliggende blot 20 minutters kørsel fra Genova centrum og 10 minutter fra lufthavnen. Hotellet er bygget i 1910 i ny-renæsance stil og blev total renoveret i 1995, hvor der er taget hensyn til den oprindelige stil og atmosfære. Den perfekte beliggenhed til både storby, lufthavn og strandlivet gør hotellet velegnet til både forretningsrejse og afslappende ferie. Her findes gode konferencefaciliteter, parkering, restaurant og bar samt "Wellness center" med bla. sauna, Tyrkiskbad og solarium. Den udendørs pool, omgivet af smuk have med Middelhavs-vegetation og palmer, er åben for hotellets gæster fra juni til september. Hotellets private strand kan benyttes mod betaling og blot 1,5 km herfra finder man en 9-hullers golfbane, tennisklub og dykkercenter, cykel- og knallertudlejning, som ligeledes kan benyttes mod betaling.

Restaurant "La Veranda" er beliggende med udsigt over havet og strandpromenaden og er bla. kendt for sine liguriske fiskespecialiteter. Både morgenmad og middag bliver serveret her, når vejret tillader det, kan morgenmaden nydes på den udendørs overdækkede veranda.

Værelserne er alle bekvemme med moderne faciliteter, så som satelit-TV, aircondition, minibar, telefon og sikkerhedsbox. Der er udsigt over bjergene men det er også muligt at bestille værelser med havudsigt mod betaling.

Læs mere om Grand Hotel Arenzano

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Populært i Ligurien

Hotel Rosa

Alassio

Residence Orchidea

Pietra Ligure

search map