Hotel i Arenzano i Ligurien

Grand Hotel Arenzano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den store gule bygning i Liberty-stil fra 1913, er svær at overse og giver et pompøst indtryk, ligesom den store lobby, hvor du finder receptionen. Hotellet er bekvemt for dig, som vil bo godt og have et godt udgangspunkt for at opleve dine omgivelser, samtidig med at du har gåafstand til byens restauranter og udendørs serveringssteder.

Her er der både restauant og loungebar

Al Marajà Grand-Lounge Bar forsyner dig med kølige drikkevarer, og hver uge afholdes der specielle aftener som er dedikerede til specielle temaer. Det kan være med indslag fra Andalusien, Marrakech, Asien, Brasilien m.m. og uanset hvilket tema det er, er stemningen i top på disse aftener.

Restaurant La Veranda er hotellets stolthed, og her kan du nyde ægte gourmetmad. Lokale producenter, råvarer af høj kvalitet og traditionelle opskrifter er en selvfølgelighed her på stedet. I sommerhalvåret, og hvis vejret tillader det, kan du nyde dine måltider ude på terrassen. Da restauranten også er åben for gæster udefra, anbefaler vi, at du bestiller bord i god tid.

Skulle du få lyst til at afprøve nogle af byens øvrige restauranter, så tager det dig blot et par minutter at gå til den restaurant som ligger tættest på hotellet. Desuden er der flere andre at vælge imellem, sammen med hyggelige bar'er , og på den måde kan du udvide dine smagsoplevelser.

Læs mere om Grand Hotel Arenzano

Fyld dagene med sol og strandoplevelser

Hotellet ligger som nævnt lige ud til kystvejen, og på den anden side har du havet. Det er perfekt for sig som har lyst til en morgensvømmetur. Du kan vælge at tilbringe dine dage ved poolen, hvor du kan benytte solsenge og parasoller. Der er også en afdeling for børn. I perioden juni til september er der en poolbar, hvor du kan forsyne dig med kølige drikkevarer i dagens løb.

Har du lyst til at leje en strandplads, kan receptionen hjælpe med dette. De har en privat strand ca. 1½ km væk, som har blandet sand og småsten, som er typisk for området.

Til aktive dage

Da du bor centralt, har du mulighed for at tage nogle dejlige spadsereture i området. I centrum er der også mulighed for at leje cykel, hvis du hellere vil udforske omgivelserne på to hjul. Ud over at du er omgivet af skøn natur, er der mulighed for at besøge flere spændende steder. Du kan f.eks. tage en tur til Genova, som er en rigtig spændende by med en smukt historisk centrum. Det er også i Genova, at du finder et af Europas største akvarier. Andre steder som kan anbefales er den eksklusive ferieby Positano og hele Cinque Terre-området med de fem farvestrålende landsbyer.

Vel tilbage på hotelelt, kan du tage en tur i motionsrummet, som kan benyttes gratis, og mod tillæg kan du også gå i badstue og tyrkisk bad. Du kan bestille massage og denne service betales på stedet

Du kan vælge et værelse med havudsigt

Der er 109 værelser på hotellet, som er fordelt på forskellige etager. Du kan vælge et værelse som har udsigt over parken eller ud over havet. Alle værelser er komfortabelt indrettet med aircondition, satellit TV, minibar, wi-fi, værdiboks og badeværelse med hårtørrer.

Læs om værelserne på Grand Hotel Arenzano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map