Hotel i Apricale i Ligurien

Hotel La Favorita

 
Hotel La Favorita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Favorita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Apricale og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel La Favorita ligger midt mellem de højtråbende og grøntklædte bjerge på vej til middelalderbyen Apricale, blot ca. 12 km fra Middelhavet. Stedets restaurant har plads til 100 spisegæster indendørs og 50 på den udendørs overdækkede terrasse, hvor du kan spise a la carte til yderst rimelige priser.

Gode vandremuligheder

Hotellet ligger i 260 m.o.h. på en stille sidevej ca. 700 m fra Apricale, hvortil man med lidt god vilje kan gå. Orker man ikke turen til Apricale, kan udsigten til byen også nydes fra La Favoritas terrasse. Der er gode vandremuligheder i området og gratis parkering på stedet.

Læs mere om Hotel La Favorita

Dobbeltværelse:
- De seks værelser er malet i lyse farver med blomster og nye freskomalerier, som giver dem karakter. De ligger på første sal og har alle satellit-tv, aircondition, telefon, internet, værdiboks, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Værelserne vender enten bagudtil eller med kig til Apricale. I et af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning (det er ikke muligt at bestille barneseng). Der er ikke elevator på stedet.

Skjul teksten
 
 
search map