Anmeldelser af Villaggio Colombo

 
Villaggio Colombo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio Colombo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Andora og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villaggio Colombo

Læs personlige anmeldelser af Villaggio Colombo som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villaggio Colombo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Nanna og familien boede på Fattoria Cercatoia Alta i Montecarlo fra d. 16. til d. 23. juli 2011 og på Villaggio Colombo i Andora fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Villaggio Colombo er standardmæssigt for dårligt. Huset lugtede ekstremt af fugt, dvs. at alt tøj lugtede og sengetøjet m.v. Tennisbanen er ved at falde sammen, børnene kan først få en is efter kl. 15.00, selv om der er en kiosk, jeg mener egentligt ikke at det er jeres blåstempling værdig!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Kasper og familie fra Odense Sø boede på Villaggio Colombo i Andora fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Det er anden gang vi bruger in-italia.dk som rejseudbyder, første gang var vi i Riberbella i Toscana - fantastisk sted.....med flot bolig og fantastisk pool..vi havde håbet villagio comombo var samme standard, men det var det godt nok ikke....Lå ikke lige så skønt da motorvejen støjede en hel del og selve lejligheden var meget ringe udstyret...derudover er det et stort minus at poolen havde lukket når man mest havde brug for den nemlig mellem kl 12 og 15 og så igen allerede kl 18.30 så aftendukkert kunne det heller ikke blive til, det ville jo være smart at pool havde åben hele dagen specielt i ciestaen hvor byens butikker alligevel har lukket...så i det store hele vil jeg ud af seks stjerner måske give villagio colombo 3 - og dem skal de have for deres søde betjening på stedet og for at hytten trods det ringe udstyr var fin. Et godt råd til kommende gæster mht badning - tag ud til Massimo stranden som ligger ca 20 km fra villagio colombo efter finale ligura - her er havet azur blåt, der er god plads og gode parkeringsmuligheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Hans og Anni fra Aabenraa boede på Villaggio Colombo i Andora fra d. 11. til d. 25. september 2010.

Vi ankom til Villaggio Colombo Lørdag kl. 16 og fik anvist en dejlig ferie bolig næsten på toppen med en pragtfuld udsigt over Andore og Middelhavet men sol hele dagen, det var bare fint.
Selve Andora er ikke en gammel by men en dejlig strang, en god travetur og man er ved vandet, så hvis man skal se noget så skal man langs kysten og da er det meget at se på, gamle byer små gader dejlige strande.
Det er en del gode spisesteder i selve Andore som kan bespises, gode cafeer som man kan hygge sig.
Genova er ikke så langt, en times kørsel og man står ved havnen i Genova hvor det er store p- anlægge, byen har alt hvad hjertet begærer at se på, man skal nok have 2 dage for at nå at kunne se noget af det bedste, gode travesko er en fordel.
Monaco er også værd at besøge, meget trafik og larm og meget at se på.
Andora og området har pragtfulde bjerge som er sjov og spændene at køre ture i mange steder hvor det er bænke og bore hvor man kan drikke kaffe og spise sin madpakke.
Vi havde en god tur til Andora

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Rie og familien boede på Villaggio Colombo i Andora fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

dejligt hus, mulighed for madlavning og med en ugenert terasse. Pool fin, strand dejlig (dog skal man kunne køre dertil), resturant på stedet er ikke noget at skrive hjem om. Gode spise steder i byen, gode udflugtmuligheder i området.
Har I tips til de næstkommende? Hvis man selv laver mad, er det er fordel at handle i det lokale supermarked, hvor der er mange gode italienske specialiteter.vis man selv lave mad, er det er fordel at handle i det lokale supermarked, hvor der er mange gode italienske specialiteter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lars, Else, Nick og Line fra Trige boede på Villaggio Colombo i Andora fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Det var et dejligt område, bungalowen var god, med meget plads til os 4, indretningen var som man kan forvente efter italianske forhold, stille og roligt, der eneste var bare, vi var overasket over hvor langt der var til vandet, og vi ingen udsigt havde. Vi kunne godt ønske os at der var en lille butik på stedet, så man kunne købe morgenbrød og andre småting.
Supermarkedet brugte vi meget, men vi skulle ud at køre hver gang.
et godt udgangspunkt for mange ture, både til Monaco og Frankrig, som vi besøgte, drypstenshullen var også en meget stor oplevelse man kan godt forstå
at der skal betales vejpenge når man ser det store arbejde, der er gået til at bygge motorvejen, men man skal ikke snyde sig selv og ikke prøve den gamle vej, med de mange sving og små byer.
et fif til andre, prøv at køre til Bussana Vecchia som er en "levende spøgelsesby" den er beboet af mange kunstere der bor der og udstiller deres værker. Byen blev udsat for jordskælv i 1887 og forladt af dens beboer, den stod tom i mange år før der flyttede kunstere ind. man skal være opmærksom at der ikke er en parkeringsplads, så man holder i vejsiden, meget smalle veje, det er bedst at komme midt på ugen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Sune og familie fra Esbjerg boede på Villaggio Colombo i Andora fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

* Har I været glade for byen og området?
Andora by er ikke spændende. Byen virker ret ny, og den har ikke den samme hyggelige og gamle stemning, som man finder i andre byer langs kysten, Havnefronten er meget turistet.
Området er dejligt, og Andora kan fint være base for ture ud. Vi kørte eksempelvis til Vallebona, Alassio og Nice, og turene var utroligt smukke. Man finder næppe skønnere motorvejsstrækning.

* Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Både og. Personalet er venligt og imødekommende, og de taler fint engelsk. Poolen er super, med livredder. Der er lidt langt fra poolen til vores hytte, men man kan sikkert få en hytte tættere på end vores, hvis man beder om det. Huset er i en fin kvalitet, og man har masser af privatliv i de lukkede haver. Man føler ikke, man bor så mange tæt sammen, der er god plads. Alt var nyskuret og meget propert, da vi kom.
Så vidt plusserne! Møbler og inventar var ringere end ringe. Sofaen i stuen brasede sammen den første dag, og det var vi ikke de første til at opleve - vi kunne se, at tidligere beboere havde haft samme oplevelse og forsøgt at reparere skaderne. Uden held. Heldigvis var vi kun fire personer. Selv om vi havde betalt for en bungalow med 4-6 pladser, så var der reelt kun fire pladser - sofaen var ubrugelig som sofa og formentlig helt ubrugelig som seng. Vi fandt ikke ud af det, for vi turde ikke slå den ud af frygt for at ødelægge den helt. Det øvrige møblement kan bedst beskrives som pindebrænde. Der var ingen lamper ud over dem i loftet, så der var to former for belysning - mørke eller fuld hammer. Køkkenet var lille og meget mangelfuldt - eks. ingen ovn. Der er heller ikke hverken tagtøj, tilstrækkeligt med bestik eller skåle. Man skal selv
medbringe alt.
Fjernsynet var meget lille og tog kun dårligt kanalerne. Selve boligområdet ligger midt på et bjerg. Det er tæt på en motorvej, men det generer ikke nævneværdigt. Til gengæld kan man ikke komme nogen steder
hen uden vil. Man kan ikke gå eller løbe en tur i området, da det er så stejlt. Bilen kører i 1. eller 2. gear op ad bakken. Der er mange myg! Restauranten på stedet serverer italienske specialiteter som pommes fritter og hotdogs. Vi spiste der ikke. Poolen lukkede for rensning i to dage. Temmelig træls, når man skal være der en uge, og der ikke er andet at lave! Og så virker det helt tosset, at der i haverne er to støbte regnvandsafløb, hvor man har støbt store, skarpe flintesten ned i med den spidse side op!. Flot, men helt hul i hovedet - bogstaveligt talt. Snubler man i nærheden af dem, så slår man sig rigtig slemt. Vi var ikke trygge ved at lade ungerne løbe i haven.

* Har I tips til de næstkommende?
Området kan for så vidt godt anbefales, men man skal være klar over, at der også er nogle minusser. Kan man leve med det, så ja. Det er sådan set meget nemt at finde, men vær opmærksom på, at der er to veje, der hedder det samme - og hotellet kun ligger på den ene..! Følg vejvisningen fra In Italia, så finder du det. Eller spørg dig frem, så viser de lokale dig vej. Området er stort, og alle kender det.
Tjek in er først fra 16.00, men vær der gerne en halv time før. Køen er MEGET lang, når 40-50 mand skal tjekke ind på samme tid. Husk ordentligt køkkengrej. Der er INTET i køkkenet. Så husk alt; fra affaldsposer til opvaskebørste, fra toiletpapir til skærebrætter og knive. Har du plads til en ordentlig gryde, så kommer du ikke til at fortryde det. Husk myggebalsam. Og tag evt. en lampe med, hvis du vil læse i sengen.

* Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Vi vil gerne benytte In Italia igen, men næppe til den destination. In Italia har været fine at være i dialog med. Men der var ting, der var rigtig træls. Eksempelvis at møblerne var så ringe. Reelt kunne vi have manglet to sengepladser, fordi sofaen var så ringe. Desuden er det kikset, at man skal betale for en strandplads (55 euro per dag for fire ersoner!), hvis man vil i vandet, fordi poolen i området er lukket to dage ud af de seks hele dage, vi var der. Det holder ikke. At der ikke er bestik til mere end fem personer er småligt. Man skal vaske op midt i maden for at kunne spise videre! Vi skal understrege, at vi ikke klagede i receptionen over noget af dette - det gad vi ikke. Vi reagerer ved at fravælge destinationen næste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ulrik og familie fra Vanløse boede på Villaggio Colombo i Andora fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Området og byen levede helt op til vores forventninger. Vi var også rimeligt tilfredse med opholdsstedet, hvor vi oplevede at personalet i receptionen var søde og rare. Et alvorligt minus var i vores øjne at både bungalows og poolområde (og pool) bar præg af at der ikke bliver ofret mange penge på daglig vedligeholdelse/rengøring. Pool'en var mildest talt snavset og den blev ikke renset en eneste gang i den uge vi var der. Udstyret i køkkenet var MEGET spartansk. Restauranten ved receptionen vil jeg også gerne rette en anke imod. Vi spiste der et par gange, og hvor vi oplevede den første gang som udemærket, blev vi slemt kuffede den anden gang. Der var overhovedet ikke tale om frisklavet mad, men bar mere præg at opvarmede rester fra dagene i forvejen.
Med hensyn til kørselsvejledningen er der for så vidt ingen problemer når man kommer den vej som I har beskrevet. Men kommer man en anden vej fra er der store problemer også selvom man har GPS med. Jeg er bevidst om at I har noteret at GPS'en kan være meget usikker når vi taler adresser, men der er den mulighed at man bruger koordinater i stedet. Så til fremtidige gæster kan I angive disse koordinater som er lige udenfor receptionen : N 43* 57'35.7" E 008* 08'01.4"

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map