Feriebolig i Andora i Ligurien

Villaggio Colombo

 
Villaggio Colombo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio Colombo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Andora og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Herligt feriekompleks bestående af ca. 50 murede bungalows beliggende ca. 1700 m fra havet på et 25.000 m² stort område dækket af oliventræer og mimosetræer. Vi gør opmærksom, at motorvejen kører ca. 150 meter fra stedets fælles faciliteter - fra boligerne er lyden meget mere dæmpet af vegetationen og den større afstand.

På Villaggio Colombo findes der reception, bar, spisested, legeplads og gratis parkeringsplads. Det store svømmebassin og børnebassinet er åbne fra påske til slutningen af sæsonen. Mod betaling kan man benytte sig af tennis, mountainbikes og vaskeri.

Læs mere om Villaggio Colombo

Bemærk: Familietilbud på restauranten for morgenmad og middag med tre retter, salat- og grøntsagersbuffet samt husets vin, mineralvand og softdrinks til børn til 135,00 danske kr. pr. person pr. dag. Hvis to voksne kommer med et barn under 12 år spiser barnet gratis. Hvis to voksne kommer med to børn er det første barn gratis, hvis det er under 12 år; det andet barn får 50 % rabat, hvis det er under 12 år. Tilbuddet gælder kun, hvis det forudbestilles ved booking.

Treværelses bungalows
- bungalowerne indeholder max to lejligheder, og er alle simpelt men pænt møbleret. De har satellitfjernsyn, telefon og udgang til egen terrasse og have. Alle vinduer har dobbelte varme- og lydisolerende ruder. Hver bungalow har desuden sikkerhedsboks og parkeringsplads til rådighed. Bungalowerne er ca. 42 m² og består af opholdsrum med køkkenhjørne samt sofa, soveværelse med dobbeltseng (140 x 200 cm), soveværelse med to enkeltsenge og evt. udtræksseng, badeværelse med toilet og bruser samt overdækket terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map