Feriebolig i Ameglia i Cinque Terre

Villa I Poggioli

Pris fra pr. pers.
Terrassen til Allegretto Armonia Casa di Sasso Brio Aria Casa di Sasso Casa di Sasso Casa di Sasso Armonia Armonia Allegrettos opholdsrum Terrassen til Allegretto Til højre Arias udeplads, i midten under figentræet Brios udeplads og til venstre Armonias pavillon
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rig på romantik og dragende dagdrømmeri er klart blandt de første tanker, man gør sig ved ankomst til disse fem eksklusive lejligheder Villa I Poggioli. Restaureringen i 2011 har været meget nænsom, og indretningen som følge deraf dikterer personlighed og stil.

Lejligheder med lidt ekstra

Villa I Poggioli ligger i fiskerlejet Bocca di Magra på grænsen mellem Toscana og Ligurien. Byens strand, lystbådehavn, tre restauranter (bl.a. "La Lucerna di Ferro"), købmand og isbar kan nås til fods - der er nemlig kun ca. 1 km derned. Villa I Poggioli har bevidst valgt at tilbyde sine gæster lidt ekstra, som sikrer den vellykkede ferie: det "lidt ekstra" drejer sig her om gratis privat parkering, høj standard, antikke møbler, skønne udeområder samt vaskemaskine, opvaskemaskine, aircondition og wi-fi i samtlige lejligheder. To af dem har tilmed tørretumbler - ellers er der fælles tørreplads i haven. Bemærk at lejlighederne ikke har fast skiftedag. Stedet ligger i det skønneste naturområde, hvorfra det er nemt at komme til Cinque Terre - og det er så til gengæld rart at komme tilbage igen, når man har smagt lidt på de meget populære og velbesøgte fiskerlejer i Cinque Terre. Værtinden på Villa I Poggioli stiller også cykler gratis til gæsternes rådighed. Det drejer sig om to nyere mountainbikes og et par almindelige cykler. Vil man sikker på at have cyklerne til rådighed, kan man notere det ved bestilling.

Læs mere om Villa I Poggioli

Lejlighederne på Villa I Poggioli

Treværelseslejlighed Armonia med balkon+terrasse og 4 sovepladser

Moderne og stilfuld treværelseslejlighed på ca. 50 m² beliggende på 1. sal. Lejligheden består af to soveværelser med dobbeltseng, opholdsrum med køkkenhjørne og spiseplads til fire personer samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition (mod tillæg), wi-fi, lcd sat-tv, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Af udeområde har Armonia egen balkon (til soveværelse) med lidt havkig samt en terrasse i haven (spisebord og fire stole), som er reserveret til denne lejlighed (ca. 20 m fra hoveddøren).

Etværelseslejlighed Aria med terrasse og 2 sovepladser

Moderne og stilfuld etværelseslejlighed på ca. 33 m² beliggende på 1. sal. Lejligheden består af ét stort rum fordelt i to afdelinger med dobbeltseng i den ene ende og opholdsstue med køkkenhjørne og spiseplads i den anden ende. Derudover er der badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition (mod tillæg), wi-fi, lcd sat-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Af udeområde har Aria en lille privat møbleret terrasse, som er reserveret til denne lejlighed (ca. 20 m fra hoveddøren).

Toværelseslejlighed Allegretto med stor terrasse og 2/4 sovepladser

Moderne og stilfuld toværelseslejlighed på ca. 43 m² i stueplan. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng (elevationsseng) og opholdsrum med dobbeltsovesofa, køkkenhjørne og spiseplads til fire personer samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition (mod tillæg), wi-fi, lcd sat-tv, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Af udeområde er Allegretto måske den mest priviligerede af alle lejlighederne, da den råder over en kæmpe terrasse (med spiseplads og solvogne), som der er direkte udgang til fra lejligheden.

Toværelseslejlighed Brio med terrasse og 2/4 sovepladser

Moderne og stilfuld toværelseslejlighed på ca. 43 m² i stueplan. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng og opholdsrum med dobbeltsovesofa, køkkenhjørne og spiseplads samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition (mod tillæg), wi-fi, lcd sat-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Af udeområde har Brio en lille privat møbleret terrasse, som er reserveret til denne lejlighed (ca. 20 m fra hoveddøren).

Toværelseslejlighed Casa di Sasso med terrasse og 2 sovepladser

Romantisk og stilfuld toværelseslejlighed på ca. 40 m² i to plan. Lejligheden består af et køkken med spiseplads i nederste plan. Herfra er der direkte udgang til møbleret terrasse. På 1. sal er der et soveværelse med dobbeltseng, balkon med kig til havet / Magraflodens udmunding og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition (mod tillæg), wi-fi, lcd sat-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Terrazza Costa Sera

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Ligurien

search map