Feriebolig i Ameglia i Cinque Terre

Villa I Poggioli

Terrassen til Allegretto Armonia Casa di Sasso Brio Aria Casa di Sasso Casa di Sasso Casa di Sasso Armonia Armonia Allegrettos opholdsrum Terrassen til Allegretto Til højre Arias udeplads, i midten under figentræet Brios udeplads og til venstre Armonias pavillon Lær at lave italienske retter med et madlavningskursus ... eller deltag i tai-chi
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rig på romantik og dragende dagdrømmeri er klart blandt de første tanker, man gør sig ved ankomst til disse fem eksklusive lejligheder Villa I Poggioli. Restaureringen i 2011 har været meget nænsom, og indretningen som følge deraf dikterer personlighed og stil.

Lejligheder med lidt ekstra

Villa I Poggioli ligger i fiskerlejet Bocca di Magra på grænsen mellem Toscana og Ligurien. Byens strand, lystbådehavn, tre restauranter (bl.a. "La Lucerna di Ferro"), købmand og isbar kan nås til fods - der er nemlig kun ca. 1 km derned. Villa I Poggioli har bevidst valgt at tilbyde sine gæster lidt ekstra, som sikrer den vellykkede ferie: det "lidt ekstra" drejer sig her om gratis privat parkering, høj standard, antikke møbler, skønne udeområder samt vaskemaskine, opvaskemaskine, aircondition og wi-fi i samtlige lejligheder. To af dem har tilmed tørretumbler - ellers er der fælles tørreplads i haven.

Bemærk at lejlighederne ikke har fast skiftedag. Stedet ligger i det skønneste naturområde, hvorfra det er nemt at komme til Cinque Terre - og det er så til gengæld rart at komme tilbage igen, når man har smagt lidt på de meget populære og velbesøgte fiskerlejer i Cinque Terre. Værtinden på Villa I Poggioli stiller også cykler gratis til gæsternes rådighed. Det drejer sig om to nyere mountainbikes og et par almindelige cykler. Vil man sikker på at have cyklerne til rådighed, kan man notere det ved bestilling.

Læs mere om Villa I Poggioli

Giv ferien et ekstra krydderi ...

Den skønne værtinde Rossella tilbyder nu madlavningskurser på stedet. De finder sted kl. 10:30 om formiddagen og varer ca. 1½ time. I skal blot aftale nærmere med værtinden minimum to dagen forinden. Under kurset får I mulighed for at prøve kræfter med det italienske køkken - og hvis I ønsker det, er I velkommen til at smage på frembringelserne bagefter. Madlavningskurserne er for 1, 2 eller maks. 3 personer. Aftal nærmere med værtinden ved ankomst for planlægning og priser.

Tai-chi til krop og sjæl

Optimér din indre energi med timer i tai-chi, som skaber balance mellem krop og sjæl. Lektionen finder som regel sted onsdag aften kl. 18:00 - og kræver forudbestilling. Lektionen varer ca. 1½ time og der vil være forfriskninger til deltagerne (maks. 3 personer). Aftal nærmere med værtinden ved ankomst.

Tæt på et dejligt vinområde

Det som mange ikke tænker på er, at der produceres gode vine i "Le Terre di Lvnae". Som gæst på Villa i Poggiolo har du mulighed for at besøge vingården Ca' Lvnae fra 1700-tallet, som også har et museum. Her kan du også lære mere om fremstillingen af Fiorella Stoppa og besøge hurtehaven. Besøget afsluttes med en vinsmagning. Ca' Lvnae kan besøges mandag til lørdag mellem kl. 9-13 og 14:30-19:30. Spørg i receptionen, som kan give dig alle relevante informationer.

Lejlighederne på Villa I Poggioli

Lejlighed (Armonia) m. 2 soveværelser og balkon/terrasse

Moderne og stilfuld treværelseslejlighed på ca. 50 m² beliggende på 1. sal. Lejligheden består af to soveværelser med dobbeltseng, opholdsrum med køkkenhjørne og spiseplads til fire personer samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition (mod tillæg), wi-fi, lcd sat-tv, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Af udeområde har Armonia egen balkon (til soveværelse) med lidt havkig samt en terrasse i haven (spisebord og fire stole), som er reserveret til denne lejlighed (ca. 20 m fra hoveddøren).

Studiolejlighed (Aria) m. terrasse

Moderne og stilfuld etværelseslejlighed på ca. 33 m² beliggende på 1. sal. Lejligheden består af ét stort rum fordelt i to afdelinger med dobbeltseng i den ene ende og opholdsstue med køkkenhjørne og spiseplads i den anden ende. Derudover er der badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition (mod tillæg), wi-fi, lcd sat-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Af udeområde har Aria en lille privat møbleret terrasse, som er reserveret til denne lejlighed (ca. 20 m fra hoveddøren).

Lejlighed (Allegretto) m. 1 soveværelse og stor terrasse

Moderne og stilfuld toværelseslejlighed på ca. 43 m² i stueplan. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng (elevationsseng) og opholdsrum med dobbeltsovesofa, køkkenhjørne og spiseplads til fire personer samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition (mod tillæg), wi-fi, lcd sat-tv, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Af udeområde er Allegretto måske den mest priviligerede af alle lejlighederne, da den råder over en kæmpe terrasse (med spiseplads og solvogne), som der er direkte udgang til fra lejligheden.

Lejlighed (Brio) m. 1 soveværelse og terrasse

Moderne og stilfuld toværelseslejlighed på ca. 43 m² i stueplan. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng og opholdsrum med dobbeltsovesofa, køkkenhjørne og spiseplads samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition (mod tillæg), wi-fi, lcd sat-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Af udeområde har Brio en lille privat møbleret terrasse, som er reserveret til denne lejlighed (ca. 20 m fra hoveddøren).

Lejlighed (Casa di Sasso) m. 1 soveværelse og terrasse

Romantisk og stilfuld toværelseslejlighed på ca. 40 m² i to plan. Lejligheden består af et køkken med spiseplads i nederste plan. Herfra er der direkte udgang til møbleret terrasse. På 1. sal er der et soveværelse med dobbeltseng, balkon med kig til havet / Magraflodens udmunding og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over aircondition (mod tillæg), wi-fi, lcd sat-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa I Poggioli

Læs personlige anmeldelser af Villa I Poggioli som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa I Poggioli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 19 anmeldelser fra Villa I Poggioli

Stille, hyggeligt, nyrenoveret, behageligt

Værterne var meget venlige og hjælpsomme. Lejligheden lå i underetagen, hvilket var dejligt køligt, så vi kunne undgå aircon. Den var fint nyistandsat og alligevel hyggelig. Passede perfekt til et par og 1 barn, som kunne sove på sovesofaen i stuen. Skønt med vaskemaskine og tørresnor i haven.
Haven var indrettet som en stor terrasse med dejlige liggestole og sofaområde.
Vi spiste i haven flere aftener, hvilket var rigtigt hyggeligt.

Vi havde cykler med og med nogle småbjerge i baghaven kunne vi lave nogle fine korte ture på 20-25 km. I forhold til, hvor tæt befolket kystområderne ellers er, var der ret roligt og fredeligt i Bocca di Magra. Villaen ligger tæt på floden, hvor vi kunne fiske og beundre det utal af imponerende yachts, der kom sejlende forbi. Ca. 20 minutters gang til stranden, hvor man kunne fiske, bade og snorkle. Fornuftige priser på restauranter og i supermarkeder (vi handlede i Sarzana).

Læs mere

Fint

Meget fint opholdssted, med ca. 10 min. gåtur til byen. Meget venlig og hjælpsom værtinde. Byen var ikke så charmerende med omgivelserne var meget fine.

Læs mere

Et fantastisk sted.

Virkeligt dejligt sted med en god beliggenhed i et hyggeligt område.

Læs mere

Vores ophold hos Villa I Pollioli

Vi er en familie på 4 personer som har boet hos Rossella i lejligheden Brio. Vi har været meget tilfreds med vores ophold i 8 dage.
Ved ankomsten blev vi budt velkommen af Rossella, hvor vi fik en snak om området og udleveret forskelligt materiale på spændende ture i området.
Fantastisk imødekommende værtinde/ værtspar.
Vores lejlighed var flot og ren. Der var en super dejlig gårdhave til huset, hvor vi kunne nyde vores måltider og slappe af.
Der er mange gode udflugts muligheder og strande i området. Fantastisk natur

Læs mere

En smuk villa med terrasse og hjerteligt værtskab

Fra det øjeblik hun besvarede de spørgsmål som vi havde emailet før vores ophold, vidste vi at Rosella ville være en fantastisk værtinde. Hun kontaktede os et par dage før vores ankomst, hilste os velkommen med brochurer om området og spurgte os diskret et par gange i løbet af ugen for at høre om vi havde brug for mere information. Udtjekningen var enkel og Rossella gav os en varm afsked.

Vores lejlighed var præcis som beskrevet på hjemmesiden. Det var skinnende rent og fuldt udstyret. En stor terrasse bag ved huset har en rent paradis, men vores ejet private område lige uden for vores dør.

Villa I Poggioli er efter vores erfaring det perfekte udgangspunkt for at udforske Bocca di Magra til fods og et større område i bil. Villaen ligger i kort gangafstand til havnen og stranden i et stille boligområde. Carrara ligger i en kort kørselsafstand ind i Toscana og La Spezias hovedbanegård er også nem at nå for at udforske Cinque Terre.

Vi havde et vidunderligt og afslappende ophold på I Poggioli, og vi vil varmt anbefale enhver der overvejer en ferie i området til at drage nytte af Rossellas hjertelige værtskab.

Læs mere

Fantastisk område

En rigtig god ferie, som blev krydret med en fantastisk værtinde på stedet
Hvis man vil opleve det autentiske Italien, så er det stedet. Havde der ligget en sandstrand, 100 meter fra stedet, kunne vi ikke have ønsket os mere

Læs mere
 
search map