Hotel i Ameglia i Cinque Terre

Hotel Sette Archi

Udsigten fra hotellet Stranden tæt på hotellet Stranden tæt på hotellet Udsigten fra de værelser, som har havudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her savner du bestemt ikke noget. Udsigten til lystbådehavnen, floden Magra og Marmorbjergene i baggrunden skaber et fuldendt maleri, som man ikke har lyst til at forlade igen. Oven i denne pakke har du også en skøn pool i baghaven.

Hotel med pool lige ved lystbådehavn

Hotellet med de syv arkadebuer (Sette Archi) består af en souvenirshop, restaurant og hotel. Ved indgangen til hotellet er der bord og stole med mulighed for at nyde en forfriskning - på bagsiden af hotellet er der ligeledes en have med swimmingpool, borde og stole. På hotellets terrasser og udeområderne, som vender mod øst, kan man nyde solen i morgentimerne indtil over middag. Af andre praktiske informationer kan nævnes, at hotellets gæster får 10% rabat i restauranten, morgenmaden serveres som buffet og kæledyr er velkomne på hotellet. Børn er også hjerteligt velkomne på hotellet, men det henveder sig lige så meget til par og lystsejlere, som lægger til i lystbådehavnen lige ved siden af.

Læs mere om Hotel Sette Archi

Gåafstand til sandstrand

Hotellet stiller cykler til rådighed, hvis man har mod på at lære lokalområdet bedre at kende. Alternativt kan man tage på strandtur (ca. 200 m fra hotellet - der er både en privat og en offentlig del) eller tage turistbåden til de omkringliggende byer, man kan fx besøge den lille lagune Porto Corvo, som er kåret til en af Italiens 20 smukkeste strande (den kan kun nås til fods på ca. 45 min. eller med båd). Hotellet har ingen privat parkering, men ca. 150 m fra hotellet er der en stor kommunal parkeringsplads, som er gratis året rundt pånær sommermånederne.

Standard værelse
- De 9 standardværelser har grøn udsigt til bagsiden af hotellet. Værelserne har alle aircondition, wi-fi, satellit-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ud over disse 9 dobbeltværelser findes der to tresengsværelser og enkelte enkeltværelser.
Værelse med havudsigt
- Disse værelser har havudsigt (udsigt til lystbådehavn, Magra-floden, havet og Marmorbjergene). Værelserne har alle aircondition, wi-fi, satellit-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ud over disse dobbeltværelser findes der et enkelt tresengsværelse.
Værelse med balkon og havudsigt
- Disse 5 værelser har balkon og havudsigt (udsigt til lystbådehavn, Magra-floden, havet og Marmorbjergene). Værelserne, som ligger på enten 1. eller 2. sal har alle aircondition, wi-fi, satellit-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig.
Værelse med stor terrasse og begrænset havudsigt
- Dette ene værelse har en stor terrasse, hvorfra der er udsigt til de omkringliggende bakker og lidt til havet. Værelset, som ligger på 2. sal, har aircondition, wi-fi, satellit-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig.
Junior Suite med terrasse og havudsigt
- Der er kun én junior suite og den ligger på 1. sal. Den har havudsigt (udsigt til lystbådehavn, Magrafloden, havet og Marmorbjergene), aircondition, wi-fi, satellit-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Dette værelse har plads til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map