Anmeldelser af Hotel Ala Bianca

 
Hotel Ala Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ala Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ameglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Ala Bianca

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ala Bianca som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ala Bianca. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Christian og familie fra Brabrand boede på Hotel Ala Bianca i Ameglia fra d. 16. til d. 30. juli 2012.

Vi havde et fantastisk ophold i Ameglia på hotel Ala Bianca. Vi boede på hotellet i 14 dage med vores tre børn på 2, 3 og 5 år. Vi fik et dejligt stort værelse med gode senge og en kæmpe stor balkon ud til poolen. Der var fin service med rengøring og rene håndklæder hver dag. Vores børn fik lært at svømme, da poolen jo ikke er en børnepool. Faktisk et stort plus:) Hver aften spiste vi på hotellets restaurant for 10€ for tre retter mad pr. mand. Da vi har små børn bestilte vi hver aften til 4 personer, og det var overvældende med mad. Der var skiftende menu hver aften og helt igennem skøn hjemmelavet italiensk mad. Vi kan absolut anbefale stedet. Vi kørte hver dag til stranden i Lerici og nød den skønne strand. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at det kan være svært at finde en parkerings plads, så det er godt at komme tidligt afsted om morgenen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Karin fra Nordborg boede på Hotel Ala Bianca i Ameglia fra d. 21. til d. 27. juli 2011.

Vi har som altid været tilfredse med In-Italia.

Vi har været udmærket tilfredse med opholdet på Hotel Ala Bianca, det er et meget stille og roligt hotel, med et personale der er flinke og hjælpsomme på trods af deres engelske var begrænset, men de kunne dog gøre sig forståelige.
Standarten var som man kan forvente det er i Italien, morgenmaden var desværre lidt spartansk.

Der er kort afstand til en dejlig strand, men det er nødvendig at have en bil til rådighed og der er mange spændende ting at se på i området, små byer i bjergene og badebyer langs kysten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map