Hotel i Ameglia i Cinque Terre

Hotel Ala Bianca

 
Hotel Ala Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ala Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ameglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Ala Bianca tilbyder noget, som efterspørges af mange: swimmingpool, restaurant, værelser med aircondition og balkon samt kort afstand til sandstrande og Nationalparken Cinque Terre. Hotel Ala Bianca er bestemt et familiehotel.

Hotellet synes måske ikke af så meget ved ankomst ad den lettere trafikerede vej til den store parkeringsplads, men det vinder klart på den anden side, hvor den store trekantede swimmingpool og den skønne have lokker. Her fra hotellet er der kun ca. 1 km til Ameglia og godt 2 km op til Ameglias smukke historiske centrum. Der er ca. 4 km til sandstrandene i Bocca di Magra og i Fiumaretta (hotellet tilbyder gratis shuttlebus til stranden). Det nærmeste supermarked ligger ca. 1 km væk.

Læs mere om Hotel Ala Bianca

Ala Bianca er ikke et romantisk hotel, men mere et praktisk hotel til familier og grupper. De mange aktiviteter på stedet (bl.a. pool, beachvolley og bordtennis), gratis parkering og restaurant er med til at sikre en vellykket ferie i et af Italiens mest naturskønne områder ved Nationalparken Cinque Terre. Den besøges lettest ved at køre ind til togstationen i Sarzana (ca. 6 km) og derfra med direkte tog til Riomaggiore (ca. 30 min.), som er den første af de fem fiskerlejer i Cinque Terre. Man kan også sejle til Cinque Terre fra den nærliggende by Lerici.

Indendørs finder man reception, bar, loungeområde, wi-fi-zone (den rækker ikke op på værelserne), elevator og restaurant, som både benyttes til morgenmad og aftensmad (der er ikke mulighed for at spise udendørs). Det kan absolut betale sig at bestille halvpension, da differencen er minimal og køkkenet er baseret på lokale og nationale retter; et eksempel på en menu kunne være minestrone med pasta, fisk eller kylling.

Værelser
- De 63 værelser ligger fordelt i to længer: i den ældre del er både værelserne og badeværelserne større men ikke moderniserede - mens det modsatte gælder i den anden længe med moderniserede værelser. Mange af værelserne har plads til en ekstra opredning og enkelte værelser sågar til to (køjeseng). Alle værelser har aircondition, værdiboks, sat-tv og (små) badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser. Omtrent halvdelen af værelserne har balkon - der er ingen prisforskel, men balkon kan garanteres ved bestilling, såfremt de er ledige. Balkonerne vender ud mod enten poolen, parkeringspladsen eller en gårdsplads.

Skjul teksten
 
 
search map