Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ameglia med sine 5000 indbyggere ligger landskabsmæssigt meget interessant: på den ene side finder man floden Magra, som har sit delta ved landsbyerne Bocca di Magra og Fiumaretta di Ameglia - begge disse landsbyer er meget stemningsfulde og har sandstrande (begge med det blå flag). På den anden side af byen finder man bjerget Montemarcello med den meget historiske by af samme navn, som er så priviligeret af være hædret med en plads på den officielle liste over Italiens smukkeste middelalderbyer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En middelalderby

Middelalderbyen Ameglia ligger højt hævet over havet og gemmer på en fredelig og velbevaret bykerne. Her kan man nyde historiens tyste sprog - fest og glade dage skal man nemlig ikke regne med at finde her. Til gengæld byder byen på et par spisesteder. Landsbyen har både en smuk kirke og en fæstning - og fra begge er der en fin udsigt mod Marmorbjergene. Når man lader sig føre rundt i de små, krogede gader, så dukker der hist og her nogle små, fine torvepladser op. Der er et par spisesteder og så ligger der en kaffebar på Piazza della Libertà. Endelig er der adskillige vandreruter i lokalområdet.

Læs mere om Ameglia

Cinque Terre og La spezia

Kun 15 km fra Liguriens næststørste by flådestationen La Spezia, og på den anden side af La Spezia ligger den verdensberømte Nationalpark Cinque Terre med sine fem maleriske fiskerlejer og gode vandremuligheder.

Skjul teksten
 
 
search map