Feriebolig i Albenga i Ligurien

Residence Borgomare

 
Residence Borgomare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Borgomare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Albenga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Langs kystvejen, blot nogle få kilometer fra byen Albenga, finder man denne dejlige nybyggede residence, som er opført i de karakteristiske klare og varme farver fra Ligurien.

Børnevenligt sted

På Residence Borgomare er der ialt 34 pænt indrettede lejligheder, som er fordelt i mindre huse rundt omkring den fælles park, hvor der også er pool (20 x 9 meter og en max dybde på 120 cm) og børnepool (9 x 9 meter og en max dybde på 60 cm) med solsenge og en lille legeplads til mindre børn. Et dejligt sted for børnefamilier, som ønsker et familievenligt sted i det skønne Ligurien, og det hjælpsomme personale i receptionen, står gerne til rådighed med hjælp og spørgsmål. På stedet er der også restaurant og mulighed for leje af cykler.

Læs mere om Residence Borgomare

Gode indkøbsmuligheder inden for 3 km.

Der er gode indkøbsmuligheder i Albenga ca. 2-3 kilometer væk, og der findes en god badestrand ca. 1 km. fra stedet. Der er også strand i umiddelbar nærhed, men den kan ikke anbefales.

Lejlighederne

Lejlighederne er moderne indrettet, og har aircondition, køkken, satellit-TV, værdiboks, badeværelse med bruser samt balkon eller terrasse. Lejlighederne er ikke indrettet til at flere par bor sammen, men primært til forældre med børn. Lejlighederne er beliggende i forskellige ejendomme på grunden (Type A ligger tættest på hovedbygningen) i stuen eller på 1. sal, nogle er i forskudte plan, og de kan have soveværelse med skråvægge. Hver lejlighed råder over en privat parkeringsplads. Lejlighederne af Type A er desuden de mest rummelige.

Læs om lejlighederne på Residence Borgomare

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map