Feriebolig i Albenga i Ligurien

Residence Borgomare

 
Residence Borgomare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Borgomare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Albenga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Langs kystvejen, blot nogle få kilometer fra byen Albenga, finder man denne dejlige nybyggede residence, som er opført i de karakteristiske klare og varme farver fra Ligurien.

Børnevenligt sted

På Residence Borgomare er der ialt 34 pænt indrettede lejligheder, som er fordelt i mindre huse rundt omkring den fælles park, hvor der også er pool (20 x 9 meter og en max dybde på 120 cm) og børnepool (9 x 9 meter og en max dybde på 60 cm) med solsenge og en lille legeplads til mindre børn. Et dejligt sted for børnefamilier, som ønsker et familievenligt sted i det skønne Ligurien, og det hjælpsomme personale i receptionen, står gerne til rådighed med hjælp og spørgsmål. På stedet er der også restaurant og mulighed for leje af cykler.

Læs mere om Residence Borgomare

Gode indkøbsmuligheder inden for 3 km.

Der er gode indkøbsmuligheder i Albenga ca. 2-3 kilometer væk, og der findes en god badestrand ca. 1 km. fra stedet. Der er også strand i umiddelbar nærhed, men den kan ikke anbefales.

Lejlighederne

Lejlighederne er moderne indrettet, og har aircondition, køkken, satellit-TV, værdiboks, badeværelse med bruser samt balkon eller terrasse. Lejlighederne er ikke indrettet til at flere par bor sammen, men primært til forældre med børn. Lejlighederne er beliggende i forskellige ejendomme på grunden (Type A ligger tættest på hovedbygningen) i stuen eller på 1. sal, nogle er i forskudte plan, og de kan have soveværelse med skråvægge. Hver lejlighed råder over en privat parkeringsplads. Lejlighederne af Type A er desuden de mest rummelige.

Læs om lejlighederne på Residence Borgomare

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map