Feriebolig i Albenga i Ligurien

Residence Borgomare

 
Residence Borgomare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Borgomare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Albenga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Langs kystvejen, blot nogle få kilometer fra byen Albenga, finder man denne dejlige nybyggede residence, som er opført i de karakteristiske klare og varme farver fra Ligurien.

Børnevenligt sted

På Residence Borgomare er der ialt 34 pænt indrettede lejligheder, som er fordelt i mindre huse rundt omkring den fælles park, hvor der også er pool (20 x 9 meter og en max dybde på 120 cm) og børnepool (9 x 9 meter og en max dybde på 60 cm) med solsenge og en lille legeplads til mindre børn. Et dejligt sted for børnefamilier, som ønsker et familievenligt sted i det skønne Ligurien, og det hjælpsomme personale i receptionen, står gerne til rådighed med hjælp og spørgsmål. På stedet er der også restaurant og mulighed for leje af cykler.

Læs mere om Residence Borgomare

Gode indkøbsmuligheder inden for 3 km.

Der er gode indkøbsmuligheder i Albenga ca. 2-3 kilometer væk, og der findes en god badestrand ca. 1 km. fra stedet. Der er også strand i umiddelbar nærhed, men den kan ikke anbefales.

Lejlighederne

Lejlighederne er moderne indrettet, og har aircondition, køkken, satellit-TV, værdiboks, badeværelse med bruser samt balkon eller terrasse. Lejlighederne er ikke indrettet til at flere par bor sammen, men primært til forældre med børn. Lejlighederne er beliggende i forskellige ejendomme på grunden (Type A ligger tættest på hovedbygningen) i stuen eller på 1. sal, nogle er i forskudte plan, og de kan have soveværelse med skråvægge. Hver lejlighed råder over en privat parkeringsplads. Lejlighederne af Type A er desuden de mest rummelige.

Læs om lejlighederne på Residence Borgomare

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Borgomare

Læs personlige anmeldelser af Residence Borgomare som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Borgomare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Residence Borgomare

Stille og familievenligt!

Vi var meget tilfredse med indkvarteringen! Dejlig lejlighed med et godt køkken og terrasse med markise. Velholdt pool med grønne områder lige ved. Privat parkering. Meget behageligt og hjælpsomt personale, da vi havde spørgsmål om det meste, glemte eksempelvis mit tøj ved afrejse. De kontaktede in-italia, der gav direkte besked. Da vi var i Frankrig uge efter, kunne vi samle det op på vej hjem, ellers ville de have sendte det med posten!

Læs mere

Afslappende ferie i behagelige omgivelser

Vores værter var utroligt hjælpsomme og behagelige.
Albenga er en dejlig by hvor der ikke er overfyldt af turister.
Det var 2. gang vi var der og formentlig ikke sidste.

Læs mere

Behagelig ferie

Ferieboligen er fint vedligeholdt, lejlighederne moderne og rene. Det eneste store klagepunkt, vi har, er lydisoleringen mellem lejlighederne. Den legende stemning var skøn for vores børn. Uheldigvis kunne vi ikke nyde godt af poolen, da vi var der i slutningen af april og begyndelsen af maj, og vejret ikke tillod det.

Meget dejlig velkomst fra ejernes side, som var tilstedeværende og altid kunne svare på spørgsmål og hjælpe.

Der er ikke meget privatliv på terrassen, hvis man bor i stueetagen. Det generede os ikke, da der ikke var mange turister på det tidspunkt af året, hvor vi var der, men det må være et problem, når man er der midt i højsæsonen.

Læs mere

Dejlige faciliteter og tæt på vandet

Et meget fint område med gode faciliteter til især børn, da der både er legeplads og to-delt swimming pool. Der er også kun ca. 30 meter til stranden, men det bliver dog skæmmet af, at der løber en jernbane mellem lejlighederne og vandet. Stranden er lille og med småsten, men vandet var fantastisk. Desuden skal man være forberedt på, at der ligger campingpladser lige op til komplekset, hvilket kan afstedkomme en smule larm. Desuden er nærområdet en sjov blanding af drivhuse og campingpladser, men der er ikke mere 5-10 min kørsel til fine kyststrækninger eller bjerge.

Lejligheden selv var i fin stand, og det er genialt med faste liggestole ved poolen til hver lejlighed. Hvis man rejser med små børn, er stedet alt i alt ideelt.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Borgomare

Rigtigt lækkert sted drevet af et meget venligt og hjælpsomt midaldrende brødrepar.

Stor pool opdelt i voksen og børneafdeling. Hver lejlighed har tildelt to faste liggestole + parasol ved poolen. Lige ved siden af poolen er der en stor legeplads med nyere legeredskaber.

Ca. hver anden aften var der forholdsvis høj musik (ca. 20:00 - 23:00) fra en campingplads ved siden af Residence Borgomare. Det var dog ikke højere end vores børn fint kunne sove fra det, samt vi voksne kunne nyde et glas vin på balkonen uden at være generet af musikken.

Køkkenet i lejligheden var meget flot bestykket med service.

Sovesofaen i stuen var dog af tvivlsom kvalitet, hvor man tydeligt kunne mærke fjedre og stativ.

Alt i alt et sted vi med sikkerhed gerne vil tilbage til.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Borgomare

Skønne imødekommende brødre som var i receptionen. Dejlig modtagelse.
Meget meget hjælpsomme, og lånte os endda en ekstraseng uden extra gebyr.
Et ønske kunne dog være at pool ´en ikke lukkede allerede kl. 19:00.

Måske det var en idé at gøre opmærksom på, at der på campingpladsen ved siden af hver aften spilles høj musik ca. ml. 21:30 og 24:00. Lejligheden var super godt lydisoleret, men når vi sad på balkonen om aftenen ( vores vendte desværre ud til campingpladsen), så var der ikke den store fred og idyl.

Men vi havde et dejligt ophold. Det ødelagde ikke vores ferie : : o )

Læs mere
 
search map