Anmeldelser af Residence Aurora

 
Residence Aurora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Aurora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Albenga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Aurora

Læs personlige anmeldelser af Residence Aurora som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Aurora. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Poul Erik og Kirsten fra Herlev boede på Residence Aurora i Albenga fra d. 23. til d. 30. august 2008.

Vi har været vældig glade for vores 2 ophold i Jeres ferielejligheder i Albenga/Pietra Ligure.Alt var tilfredsstillende ,som aftalt på forhånd.Byer ,område og boliger var yderst tilfredsstillende

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anne og Kirsten fra Risskov boede på Residence Aurora i Albenga fra d. 7. til d. 14. maj 2005.

Vi var meget glade for Albenga og området i det hele taget. Vi var især meget fascineret af bjergene, besøget i bjergbyen Castelvecchio di Rocca Barbena var nok højdepunktet, vi følte os helt sat tilbage til Middelalderen. Bjørn Afzelius holdt forfærdelig meget af Castelvecchio og ville gerne have boet der på sine gamle dage - det blev jo desværre ikke muligt. Albenga er en charmerende by, som vi har gået tynd. Der er en hyggelig gammel bydel, byen fremtræder meget velholdt. Indbyggerne var meget imødekommende og hjælpsomme, bl.a. når vi ikke kunne finde vej, det kunne vi blandt andet ikke da vi ankom. Vi havde fået tegningen over hvordan vi skulle komme fra Stationen til Aurora, men efter vores overbevisning er tegningen misvisende. Da vi havde travet rundt i meget lang tid, forgæves, spurgte vi en dame om hun kunne fortælle os hvor Aurora lå. Hun syntes at det var så svært at forklare, at hun fulgte os hele vejen til Aurora, og det var langt. Det viser bare hvor flinke og hjælpsomme folk er, når man er helt fortabt. De fleste mennesker virkede i det hele taget glade, og stemningen er mere afslappet end herhjemme. Vi var glade da vi nåede frem til Aurora. Vi blev modtaget af en meget rar herre - indehaveren af Aurora - han talte fint engelsk, hvilket vi var meget taknemmelige for. Opholdsstedet må siges at overstige vores forventninger. Lejligheden var pæn og indbydende, med en dejlig stor balkon med udsigt til vandet til den ene side og bjergene til den anden. Med hensyn til lejligheden var der et lille minus: badeværelset. Bademulighederne var utilfredsstillende. Der var et meget lille badekar, som var umuligt at sidde i p.gr.a størrelsen. Bruseren var placeret så det var næsten umuligt at stå under den i badekarret. Bruseforhænget fungerede slet ikke. Det værste ved badeforholdene var at der ikke var afløb for vand i gulvet. Det betød at uanset hvor forsigtig man var og hvor lynhurtig et bad man tog, sejlede badeværelsesgulvet bagefter, således at man skulle bruge halve timer på at skovle og tørre vand op efter hvert bad. Ligemeget hjalp det - døren til badeværelset bandt helt forfærdeligt fordi der var så vådt i badeværelset. Alt dette betød at vi indskrænkede vores badning til det mindst mulige, og det kan jo ikke være meningen. Toilettet var også et kapitel for sig. Man skulle være noget af en akrobat for at kunne benytte det - det var klemt inde mellem et bidet og badekarret.
Endnu et lille hjertesuk: Damen i Albengas turistbureau var ikke rigtig til nogen hjælp - hun gav os forkert besked om bustider til Castelvecchio - der var ikke nogen busplan at få - men det lykkedes os heldigvis at opdage at det var forkert. Bortset fra ovennævnte besværligheder - som var bagateller i den store sammenhæng - var vi utrolig glade for turen og vil snart til Italien igen. Venlig hilsen Anne og Kirsten

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map