Feriebolig i Albenga i Ligurien

Residence Aurora

 
Residence Aurora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Aurora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Albenga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Aurora ligger i roligt område tæt ved restauranter, butikker og indkøbsmuligheder. Der er 800 meter til centrum af Albenga by og ca. 300 meter til havet og den tilhørende private strand. Byens hovedvej passerer lige ved bygningen, så man skal være forberedt på, at der kan være lidt larm ved de fælles udendørsarealer.

På Residence Aurora er der reception, opholdsstue, elevator, bar, restaurant med mulighed for at bestille mad ud af huset, have og lille legeplads. I haven er der liggestole og svømmebassin (25x12,5 m), der er åbent fra 15/5 til udgangen af september. På den nærliggende private strand, har man som gæst gratis adgang og to liggestole til rådighed pr. lejlighed. Man kan benytte Residence Auroras garage mod betaling ellers er der gratis offentlig parkeringsplads foran lejlighederne. Vær opmærksom på, at det kan være svært at finde parkeing, især på de dage hvor der er marked i byen. Mod betaling kan man benytte sig af den nærliggende tennisbane ca. 500 meter herfra og det er også muligt at spille golf på en bane, der ligger 5 km væk.

Læs mere om Residence Aurora

Alle lejlighederne er simpelt møblerede og er udstyrede med telefon, tv og balkon, terrasse eller have.

Skjul teksten
 
 
search map