Hotel i Albenga i Ligurien

B&B San Teodoro

Værelse 3 Værelse 2 Værelse 1 Fælles opholdsrum Over dørstærsklen og ind i historiske omgivelser
 
B&B San Teodoro er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B San Teodoro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Albenga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Albenga viser stolt sine spor fra Romerriget frem. Uden for døren finder du lokale delikatesseforretninger, cafémiljø, spisesteder og handelsliv.

Historiske levn og antikke møbler

Stentrappen, de hvælvede lofter med freskomalerier, antikke møbler og andre historiske levn gør én ydmyg, når man træder over dørtærsklen. Nede i stueplan checker man ind og finder diverse informationer om Albenga og udflugter i området. Den store stentrappe fører op til to elegante opholdsrum på 1. sal, hvor der findes elkedel, kopper, thebreve og en beholder med koldt drikkevand - alt til fri afbenyttelse. Fra den sidste stue er der adgang til alle tre værelser. Her findes ingen elevator, men der er gratis wifi i alle rum.

Læs mere om B&B San Teodoro

Værelse 1
- Elegant værelse i lyse farver og med antikke møbler, tv og aircondition. Badeværelset har toilet, hårtørrer og bruser. I dette værelse er der ikke mulighed for ekstra opredninger.
Værelse 2
- Elegant værelse i lyse farver og med antikke møbler, parketgulv, tv og aircondition. Badeværelset har toilet, hårtørrer og bruser. I dette værelse er der mulighed for en ekstra opredning.
Værelse 3
- Rummeligt og elegant værelse i lyse farver og med antikke møbler, freskomalerier, parketgulv, tv og aircondition. Det store badeværelse har toilet, to håndvaske, hårtørrer og badekar. I dette værelse er der mulighed for to ekstra opredninger.

Morgenmad
Der serveres ikke morgenmad på selve stedet, da der ud over værelserne og opholdsrummene ikke findes køkkenfaciliteter. Til gengæld får man lov til at opleve byen vågne på den lokale kaffebar lige om hjørnet (ca. 30 m fra B&B San Teodoro). På denne hyggelige kaffebar med siddepladser til alle afleverer man sin udleverede morgenmadskupon fra værten - og så får man serveret en let italiensk morgenmad bestående af cappuccino (eller anden kaffe) og frisk croissant.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Lido Palace

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Grande Albergo

Sestri Levante, Ligurien

Grand Hotel dei Castelli

Sestri Levante, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map