Hotel i Albenga i Ligurien

B&B San Teodoro

Værelse 3 Værelse 2 Værelse 1 Fælles opholdsrum Over dørstærsklen og ind i historiske omgivelser
 
B&B San Teodoro er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B San Teodoro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Albenga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Albenga viser stolt sine spor fra Romerriget frem. Uden for døren finder du lokale delikatesseforretninger, cafémiljø, spisesteder og handelsliv.

Historiske levn og antikke møbler

Stentrappen, de hvælvede lofter med freskomalerier, antikke møbler og andre historiske levn gør én ydmyg, når man træder over dørtærsklen. Nede i stueplan checker man ind og finder diverse informationer om Albenga og udflugter i området. Den store stentrappe fører op til to elegante opholdsrum på 1. sal, hvor der findes elkedel, kopper, thebreve og en beholder med koldt drikkevand - alt til fri afbenyttelse. Fra den sidste stue er der adgang til alle tre værelser. Her findes ingen elevator, men der er gratis wifi i alle rum.

Læs mere om B&B San Teodoro

Værelse 1
- Elegant værelse i lyse farver og med antikke møbler, tv og aircondition. Badeværelset har toilet, hårtørrer og bruser. I dette værelse er der ikke mulighed for ekstra opredninger.
Værelse 2
- Elegant værelse i lyse farver og med antikke møbler, parketgulv, tv og aircondition. Badeværelset har toilet, hårtørrer og bruser. I dette værelse er der mulighed for en ekstra opredning.
Værelse 3
- Rummeligt og elegant værelse i lyse farver og med antikke møbler, freskomalerier, parketgulv, tv og aircondition. Det store badeværelse har toilet, to håndvaske, hårtørrer og badekar. I dette værelse er der mulighed for to ekstra opredninger.

Morgenmad
Der serveres ikke morgenmad på selve stedet, da der ud over værelserne og opholdsrummene ikke findes køkkenfaciliteter. Til gengæld får man lov til at opleve byen vågne på den lokale kaffebar lige om hjørnet (ca. 30 m fra B&B San Teodoro). På denne hyggelige kaffebar med siddepladser til alle afleverer man sin udleverede morgenmadskupon fra værten - og så får man serveret en let italiensk morgenmad bestående af cappuccino (eller anden kaffe) og frisk croissant.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B San Teodoro

Læs personlige anmeldelser af B&B San Teodoro som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B San Teodoro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig hyggeligt og autentisk itaiensk

En fornøjelse at besøge stedet her. Skønne imødekommende, venlige og hjælpsomme. Brorens cafe på hjørnet, hvor man får sin morgenmad, are hyggelig og itaiensk autentisk. Altid et sted, jeg vil glæde mig til at skulle genbesøge :)

Læs mere

Elisabeth og rejsefølge fra København boede på B&B San Teodoro i Albenga fra d. 6. til d. 11. september 2012.

Det var i spændt forventning, at jeg sammen med mine 7 gode veninder og vores rullekufferter spadserede det sidste korte stykke af vores rejse fra København til Albengas historiske bydel og B&B San Teodoro. Vi fandt hurtigt den smalle og stemningsfulde gade, hvor ejeren Riccardo allerede stod i døren for at tage imod os. I den smukke hall med de originale teglsten på gulvet fornemmer man øjeblikkeligt, at her er tale om et ganske særligt sted. Vi fik fordelt værelserne med de nydelige bade imellem os; alle rum er fint sat istand under behørig hensyn til de smukke lofter – de er værd at studere. Riccardo og hans mor er meget informative og hjælpsomme, så vi fik hurtigt mobiliseret et tørrestativ, ekstra hovedpuder og andre vigtige detaljer for et selskab på 8.

Den historiske del af Albenga er stemningsfuld og indbyggerne ualmindeligt imødekommende. Således blev vi blev hurtigt en del af det lille samfund - morgenmaden blev indtaget sammen med de lokale, hvor fagter og oversættelser hjalp alle parter med at forstå hinanden. Yoghurt og vand kan tilkøbes i den lille købmand i gaden, ligesom grønthandlerens dejlige ferskner, der ligger til skue udenfor, ikke kan undgå at friste.

Vi var så heldige, at der var byfest i byen lørdag aften i anledning af 100 året for Croce Bianca, som er byens frivillige hjemmeværn, herunder det ambulancekorps, der eksisterer den dag i dag. De frivillige blev hyldet som landshelte under stort ståhej. Det historiske centrum blev omdannet til en kæmpe fest med mad og drinks på hvert et gadehjørne. Den klassiske italienske stemning måtte vige for løsslupne og festklædte italienere i alle aldre, der festede til lokal jazz, rock og den håbefulde DJ, der vendte plader i sin lille pavillon. Sikken en nat!

Jeg kan anbefale at bruge en dag på at gå til Alassio ad Strada Romana, den arkæologiske vej fra romerrigets tid. Turen tager 2½-3 timer og har den smukkeste udsigt flere steder, ligesom man har mulighed for at studere udgravningerne, der findes umiddelbart efter turens start lige uden for Albenga. Har man fået vandretur nok for en dag tager man den direkte bus i ca. 15 minutter tilbage til Albenga fra Alassio.

Ingen tur til Albenga uden at besøge en af de lokale strandklubber. Her er ordnede forhold med omklædningsrum, strandstole og parasoller, hvor man kan ligge og iagttage italienernes strand-traditioner. Børn der leger, fædre der brummer og mødre der taler meget højt og længe. Frokosten bliver indtaget på en af de små restauranter, der byder på lækkerier til en lille penge. Prøv ”pesce fritto”, som er en portion blandede fisk, grøntsager og skaldyr, der er blevet vendt i bignetdej for herefter at få en tur i frituregryden. Med et dryp af en frisk solmoden citron er der kun at sige: velbekomme!

Albenga er en gæstfri by - På denne uge i Albenga blev jeg bekræftet i, at smilet virkelig er den korteste vej mellem mennesker, og at Italien bare er et rigtigt dejligt land at rejse i.

Læs mere

Britta Skriver og rejsefølge boede på B&B San Teodoro i Albenga fra d. 24. til d. 29. juli 2011.

Tak vi havde en pragtfuld tur til Albenga.

En dejlig by, i hvert fald inde i den gamle by. Meget original og spændende, en by i byen med restauranter og forretninger hvor man hurtigt bliver dus med de handlende, som er meget imødekommende og villige til at forstå vores engelske og lidt italienske + fagter. B&B Teodoro er et pænt, rent og interessant sted med en meget venlig og hjælpsom vært. Hans hjalp med gode restauranter, vingårde og alt praktisk som at finde p-plads. Han betalte oven i købet vores p-billet den første dag, da vi ankom sent og parkerede på et plads med afgift mellem kl. 8.00 og 20.00. Vi skulle bare sove, så ville han købe billetten og sørge for vi ikke skulle tænke på bilen før ved middagstid! Han ville efterfølgende ikke have penge for billetten, flink mand! ?

Vi havde hørt at morgenmaden var en croissant og kaffe, og det er ikke nok for vores familie, der spiser müesli med banan, blåbær og mælk eller A 38. Det havde vi derfor medbragt hjemmefra (og det synes vi var helt ok, da det er lidt specielt), og den første dag gik vi derefter ned og fik croissant og kaffe/te. Dette smagte udmærket, men vi sprang det over de næste dage, da vi og vores store drenge ikke gerne spiser kage. Det bevirkede at vores vært kom op og spurgte, hvorfor vi ikke spise morgenmaden, han var helt ked af det, om vi ikke kunne lide det! Vi kunne også få focaccia eller pizza eller andet, vi ville have. Efter lidt forklaring fik vi dog forklaret, at hans morgenmad ikke fejlede noget, men vi spiste anderledes i Danmark, og vi i vores familie gør meget ud af, at spise sundt fra morgenstunden. Han var derefter parat til at finde mad, som det vi spiste. Vi blev dog enige om, at vi bare spiste vores medbragte og han ikke skulle tænke på det, for vi var meget tilfredse ellers, og vi vidste det jo på forhånd. Jeg vil nu ikke håbe, det betyder at fremtidige gæste fra Danmark får serveret A 38 med müesli og frugt, da det jo ikke er nær alle danskere, der spiser sådan om morgenen!? Jeg tænker, jeg vil skrive en mail til ham, og prøve at forklare lidt om morgenmadskulturen i Danmark, hvis han gerne vil finde noget, der kan ramme lidt flere. Han er i hvert fald meget ivrig efter at tilfredsstille sine gæster på bedste måde. Vi har sjældent oplevet så god og nærværende en vært nogen steder.

Der er ikke turistet (kun indfødte turister) ret mange steder, og derfor er det en ide med en lille dansk/italiensk parlør, så kan man klare sig, for de handlende og tjenerne er som sagt meget imødekommende. Der er mange gode restauranter i den gamle by, et par museer og mange forskellige forretninger. Der var middelalder fest i weekenden 22.-24. juli, en meget sjovt fest, hvor alle er med.

Vi tog på ture til vingårde, Monaco, drypstenshuler og stranden både i Albenga og i Alassio (tag bussen derud), ( gå efter de mindre og private områder, hvor betjeningen er meget hjertelig og hjælpsom). Meget spændende og forskellige oplevelser kan nås på dagsture. Bare spørg værten, han kender sin by og sit område!

I Albenga ligger også et stort Ipacoop supermarked hvor de har alt.

Ikke sidste gang vi tager med In-Italia til Italien.
Alt i alt en pragtfuld tur et fantastisk sted. Eneste minus var at skraldemanden og fejemaskinen starter kl. 7.00 i gaderne!! Det får dog ende!

Læs mere
 
search map