Feriebolig i Alassio i Ligurien

Terrazza Leoma

Indtag dine måltider med udsigt til Middelhavet
 
Terrazza Leoma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Leoma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alassio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ønsker du at fravælge den værste hurlumhej og sommerleben, så vil Terrazza Leoma helt sikkert leve op til dine forventninger. Der er tale om en privat kvalitetslejlighed i et fredeligt beboelseskvarter i udkanten af Alassio, en smule oppe i bakkedragene. Her er den mest fortryllende udsigt over Alassio og Middelhavet med øen Gallinara, der med sin karakteristiske facon som en kæmpeskildpadde dukker op fra det blå, blå hav. Du vil elske denne udsigt, som kan nydes fra terrassen og haven, hvor du også finder en spiseplads. Her er der bestemt mulighed for at skabe gyldne stunder med familien.

En beliggenhed lige efter dit temperament

Det er helt perfekt. Lejligheden ligger en smule tilbagetrukket, men du kommer alligevel nemt ned til centrum af Alassio. Der er ca. 1 km ned til byen og stranden - men da tilbageturen godt kan give ømme lår og lægge, så vil vi anbefale, at du tager bilen. Ejeren af lejligheden stiller ikke bare en p-plads til rådighed på selve stedet, men også en p-plads nede i centrum af Alassio, hvilket er ret usædvanligt. Men det er bestemt noget af et scoop, da det ellers på visse tidspunkter af året og af dagen, kan være helt umuligt at finde parkering i Alassio.

Læs mere om Terrazza Leoma

Din kvalitetslejlighed på Den Italienske Riviera

Lejligheden, som ligger i stueplan er ca. 50 m², og har en lækker finish over sig. Der er direkte udgang til terrassen og haven fra både opholdsrummet og soveværelset. Opholdsrummet rummer en dobbeltsovesofa af god kvalitet, spiseplads til fire personer, sat-tv og et veludstyret køkkenhjørne med køl/frys, opvaskemaskine, ovn/komfur med induktion, mikrobølgeovn, kaffemaskine og brødrister. Fra opholdsrummet kommer du ind i en fordelingsentré, der leder videre til et flot og rummeligt badeværelse med toilet og stor bruseniche med vandfaldseffekt. Soveværelset er med dobbeltseng, sat-tv og et stort walk-in-closet (ja, der er virkelig tænkt på det hele). Der er tilmed wi-fi, strygefaciliteter, gulvvarme, høj stol og barneseng. Der er ikke aircondition i lejligheden - til gengæld ligger ejendommen lidt hævet heroppe i bakkedragene, hvor den milde sommerbrise som regel når op.

Skjul teksten
 
 
search map